نرخ ارز از 7500 تومان ارائه شده در سامانه نیما هم کمتر است
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 22 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Sunday - 14 September - 2025
0

نرخ ارز از ۷۵۰۰ تومان ارائه شده در سامانه نیما هم کمتر است

  • کد خبر : 47006
  • 11 مهر 1397 - 19:20
نرخ ارز از ۷۵۰۰ تومان ارائه شده در سامانه نیما هم کمتر است

رییس دفتر رییس جمهوری گفت: قیمت ارز اصلا این ارقام نیست و معتقدیم نرخ ارز از هفت هزار و ۵۰۰ تومان ارائه شده در سامانه نیما هم کمتر است.   به گزارش تابا، «محمود واعظی» امروز – چهارشنبه- پس از جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران افزود: دولت تلاش بسیاری انجام داد تا بازار ارز […]

رییس دفتر رییس جمهوری گفت: قیمت ارز اصلا این ارقام نیست و معتقدیم نرخ ارز از هفت هزار و ۵۰۰ تومان ارائه شده در سامانه نیما هم کمتر است.

 

به گزارش تابا، «محمود واعظی» امروز – چهارشنبه- پس از جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران افزود: دولت تلاش بسیاری انجام داد تا بازار ارز و کالا ساماندهی شود.

 

وی ادامه داد: با توجه به اختیارات بسیار خوبی که در جلسه شورای عالی اقتصادی سران قوا به بانک مرکزی داده شد و همکاری دستگاه های دیگر و سیاست های بانک مرکزی در تسهیل واردات اسکناس و طلا به کشور شاهد تاثیر بر بازار ازار هستیم و امیدواریم تلاش بازار ادامه یابد.

 

رییس دفتر رییس جمهوری تصریح کرد: امیدواریم این اتفاق که دلال ها بخواهند یک روز از مردم ارز خریداری کنند و روز دیگر بفروشند یا آن را نگه دارند، دیگر تکرار نشود و صرفا بر اساس عرضه و تقاضا پیش برویم.

 

واعظی به مردم توصیه کرد که در بخش های ماندگار، کم خطر یا بی خطر سرمایه گذاری کنند. ارزی که در بازار کوچک ۱.۵درصدی است و با یک مداخله بالا و پایین می رود، مردم ضرر و دلالان سود می کنند.

 

وی از نقش و سهم صدا و سیما در این زمینه تشکر کرد و یادآور شد: این رسانه مردم را آگاه کرد. بازار ارز یک ظاهر و یک باطن دارد که ظاهر آن بالا و پایین رفتن قیمت ارز است و باطن آن از سوی صدا و سیما نشان داده شد، همین کار را صدا و سیما درباره احتکار کنندگان انجام داد.

 

رییس دفتر رییس جمهوری خاطرنشان کرد: مبارزه با فساد هم که از سیاست های اصولی دولت است و قوه قضاییه هم خوب در این زمینه وارد شد و ما تشکر می کنیم.

 

واعظی ادامه داد: مردم وقتی آگاه می شوند هم به نظام و هم به خدمتگزاران خود دلگرم می شوند لذا مشکلات امروز کشور را باید همه نهادها و قوا با کمک بخش خصوصی و مردم حل کنند. معتقدم اگر در سه – چهار ماه آینده در داخل دست در دست بگذاریم و مقاومت کنیم از فشارهای آمریکا عبور کرده و می توانیم بر مشکلات فایق شویم.

 

وی درباره حذف دلار از مبادلات ارزی ایران و ترکیه گفت: روسای جمهوری دو کشور درباره کلیات این موضوع توافق کرده اند و بانک مرکزی روی این مسئله کار کرده است و هر دو طرف بانکی را مشخص کرده اند.

 

رییس دفتر رییس جمهوری ادامه داد: یا هیاتی از بانک مرکزی ترکیه به ایران سفر می کند یا هیاتی از بانک مرکزی ایران به این کشور می رود که در این سفر این مسئله قطعی می شود.

 

واعظی همچنین زمان معرفی وزیران پیشنهادی دولت برای وزارتخانه های امور اقتصادی و دارایی و همچنین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، هفته آینده اعلام کرد.

 

رییس دفتر رییس جمهوری یادآور شد: گرانی های اخیر روی این طبقه فشارهای زیادی وارد کرده است و وظیفه خود می دانیم به این موضوع در جلسات مختلف بپردازیم.

 

واعظی درباره مسائل روانی بالا رفتن قیمت ارز در بازار سوم که چندان هم تاثیرگذار نیست و همچنین درباره تسهیلات بخش خصوصی که باید بیشتر مورد حمایت دولت قرار گیرد در جلسات بحث شد.

 

وی افزود: رییس جمهوری مجددا دستور دادند که تمام وزارتخانه هایی که بنگاه داری می کنند و شرکت دارند، برنامه زمان بندی برای واگذاری شرکت ها به بخش خصوصی واقعی تا آخر سال ارائه دهند. با توجه به این که رهبر معظم انقلاب هم این موضوع را تایید کردند، رییس جمهوری دستور دادند بخش های نظامی کشور که بنگاه و شرکت دارند، آنها هم واگذار کنند.

 

رییس دفتر رییس جمهوری در پاسخ به این که برخی وزرا کمتر در میان رسانه ها حاضر می شوند ، گفت: در شورای اطلاع رسانی همواره توصیه شده به آن دسته از وزیرانی که خیلی اهل مصاحبه نیستند و خیلی حرف نمی زنند با مردم و رسانه ها ارتباط بیشتری داشته باشند .

 

واعظی افزود: از این وزرا خواهش کردم که با رسانه بیشتر مدارا کنند وشما هم با وزرا مدارا کنید .

 

 

وی در پاسخ به سوالی درمورد اعتراض ها به لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بین المللی مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) اظهارداشت: این موضوع به یک کار کارشناسی در مجلس نیاز دارد و نه این که موافقین کاری کنند که مجلسی ها کار خود را به درستی انجام ندهند و نه این که مخالفین کاری کنند که مجلسی ها تحت فشار قرار بگیرند، به نظر من هر طرف بخواهد فضاسازی بیرونی انجام دهد، کار نادرستی است.

 

رییس دفتر رییس جمهوری ادامه داد: دکتر روحانی در این جلسه هم همانند جلسات گذشته بسیار صمیمی با افراد مشورت می کنند، با توجه به شرایط داخلی و خارجی نیاز است از بیرون دولت هم از افراد اقتصادی ، سیاسی و گروه های فرهنگی به ما کمک کنند و درمورد مسایل نظر دهند تا کشور را به خوبی اداره کنیم .

 

واعظی در پاسخ به این که آیا با عضویت در FATF گشایشی در حوزه اقتصادی ایران ایجاد می شود ، توضیح داد: ایران عضو کارگروه ویژه اقدام مالی نیست و چهار لایحه مرتبط با FATF ارتباطی به عضویت این کشور در آن ندارد.

 

وی افزود: یکی از این چهار لایحه در رابطه با پولشویی است و اگر بخواهیم ارتباط بانکی خود را با دنیا برقرار کنیم باید استانداردهایی را در کشور داشته باشیم واین چهار لایحه چهارچوب این اقدام را به ما می دهد که دیگران چگونه با ایران رفتار کنند.

 

رییس دفتر رییس جمهوری گفت: مخالفت ها مربوط به موضوع دیگری است که هنوز وارد آن نشده ایم و اگر در آن زمان گشایشی بوجود آمد به دلیل این بود که لوایح در مجلس فعال شد و الان تا ۲۳ مهرماه ایران مهلت دارد و اگر این کار انجام شود، فکر می کنیم گشایشی ایجاد می شود.

 

وی در پاسخ به این که بحث سخنگویی شما و علی ربیعی به میان است، گفت: من سخنگو نیستم و بحث سخنگویی آقای ربیعی را نشنیدم.

 

رییس دفتر رییس جمهوری در پاسخ به این که آیا رحمانی فضلی سخنگوی دولت خواهد بود، گفت: براساس حکمی که برای وی صادرشد اطلاع رسانی را انجام می دهد، ستاد بزرگی متشکل از دولت، قوه قضاییه و مجلس در بخش اقتصادی تشکیل شده که کار اطلاع رسانی آن برعهده رحمانی فضلی است .

 

واعظی افزود: اینکه امروز سخنگوی دولت ایشان باشد خیر همان کاری که در حکم ایشان به وی محول شده انجام می دهند .

 

وی در ارتباط با انتخاب سخنگوی دولت تصریح کرد: اگر رییس جمهوری بخواهد از بیرون فردی را انتخاب کنند هنوز به این موضوع وارد نشده ولی راحت تر است چرا که اگر فردی از داخل دولت باشد با توجه به مسئولیتی که دارد، مشکل خواهد بود .

 

رییس دفتر رییس جمهوری اضافه کرد: رییس جمهوری علاقمند است کسی که انتخاب می شود وقت بیشتری بگذارد و دسترسی به وی بیشتر باشد.

 

واعظی گفت: به هر حال تصمیم را رییس جمهوری خواهند گرفت که از داخل انتخاب کنند یا از خارج دولت و تا زمانی که فردی را برای سخنگویی دولت معرفی نکردیم از وزارتخانه ها و وزرا خواسته شده با رسانه ها سخن بگویند.

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=47006

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.