نرخ تورم یک‌ساله؛ گوشت ۷۶ و شیر ۵۰ درصد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 22 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Sunday - 14 September - 2025
2

نرخ تورم یک‌ساله؛ گوشت ۷۶ و شیر ۵۰ درصد

  • کد خبر : 57208
  • 23 بهمن 1397 - 20:03
نرخ تورم یک‌ساله؛ گوشت ۷۶ و شیر ۵۰ درصد

متوسط قیمت یک کیلوگرم گوسفند و بره پرواری زنده و یک کیلوگرم گاو پرواری زنده، نسبت به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ۴۴.٢ و ٧۶.٢ درصد افزایش نشان می دهد.   به گزارش تابا؛ گزارش متوسط قیمت محصولات و هزینه خدمات کشاورزی مربوط به پاییز ١٣٩٧، از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.   […]

متوسط قیمت یک کیلوگرم گوسفند و بره پرواری زنده و یک کیلوگرم گاو پرواری زنده، نسبت به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ۴۴.٢ و ٧۶.٢ درصد افزایش نشان می دهد.

 

به گزارش تابا؛ گزارش متوسط قیمت محصولات و هزینه خدمات کشاورزی مربوط به پاییز ١٣٩٧، از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

 

بر این اساس؛ در پاییز سال ١٣٩٧، در بخش غلات، متوسط قیمت ذرت دانه ای و برنج نسبت به فصل پاییز ٩۶ به ترتیب ٢٠.٣ و ١٩.٨ درصد افزایش داشته است.

 

در بخش حبوبات، متوسط قیمت لوبیا قرمز و لوبیا چیتی نسبت به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ٣٣.۵ و ١۴.۴ درصد افزایش نشان می دهد.

 

در بخش محصولات جالیزی، متوسط قیمت هندوانه، خربزه و خیار نسبت به فصل پاییز سال قبل به ترتیب ٩١.۴، ١٩۶.٢ و ۵٢.٩ درصد افزایش داشته است.

 

در بخش سبزیجات، متوسط قیمت سیب زمینی و پیاز نسبت به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ١١٧.۵ و ٢۴.٣ درصد افزایش داشته ­است. به علاوه، متوسط قیمت گوجه فرنگی و بادمجان به ترتیب ٢٨٨.٩ و ٢٢۶.۴ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل افزایش داشته است.

 

در بخش محصولات علوفه‌ای، متوسط قیمت یونجه و ذرت علوفه ای نسبت به پاییز ٩۶ به ترتیب ۴٨,٨ و ٣٣.٢ درصد افزایش داشته است.

 

در بخش میوه‌های هسته‌دار، متوسط قیمت انار نسبت به پاییز سال قبل ۴۵.٨ درصد افزایش نشان می دهد.

 

در بخش میوه‌های دانه ‌دار، متوسط قیمت سیب درختی نسبت به فصل مشابه سال قبل ١٣٧.٩ درصد افزایش داشته و متوسط قیمت انگور نسبت به پاییز سال قبل ١٠٧.٨ درصد افزایش داشته است.

 

در بخش دامداری سنتی، متوسط قیمت یک کیلوگرم گوسفند و بره پرواری زنده و یک کیلوگرم گاو پرواری زنده نسبت به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ۴۴.٢ و ٧۶.٢ درصد افزایش نشان می دهد.

 

در بخش فراورده‌های دامی سنتی، متوسط قیمت یک کیلوگرم شیر گوسفند و متوسط قیمت یک کیلوگرم شیر گاو نسبت به فصل پاییز ٩۶ به ترتیب ٧.٣ و ۵٠.٣ درصد افزایش نشان می دهد./مهر

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=57208

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.