نسخه‌های بیمه تأمین اجتماعی در خوزستان الکترونیکی شدند
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 24 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 16 September - 2025
2

نسخه‌های بیمه تأمین اجتماعی در خوزستان الکترونیکی شدند

  • کد خبر : 86437
  • 26 مرداد 1399 - 20:46
نسخه‌های بیمه تأمین اجتماعی در خوزستان الکترونیکی شدند

 معاون تأمین اجتماعی استان خوزستان با اشاره به الکترونیکی شدن نسخه‌های بیمه تأمین اجتماعی در این استان، گفت: این طرح در ۱۰۰ درصد مراکز ملکی این نهاد در حال اجراست.   به گزارش تابا، صادق جلیلی در حاشیه بازدید از بیمارستان تأمین اجتماعی دزفول، اظهار کرد: در استان خوزستان بیش از سه میلیون نفر تحت […]

 معاون تأمین اجتماعی استان خوزستان با اشاره به الکترونیکی شدن نسخه‌های بیمه تأمین اجتماعی در این استان، گفت: این طرح در ۱۰۰ درصد مراکز ملکی این نهاد در حال اجراست.

 

به گزارش تابا، صادق جلیلی در حاشیه بازدید از بیمارستان تأمین اجتماعی دزفول، اظهار کرد: در استان خوزستان بیش از سه میلیون نفر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند.

 

وی افزود: آمار جمعیت تحت پوشش در بیمه تأمین اجتماعی در شهرهای استان متفاوت است به گونه‌ای که این رقم در بندر ماهشهر و امام خمینی (ره) بالاتر و در شهرهای مسجدسلیمان و باغملک کمتر است اما به طور کلی ۶۰ درصد جمعیت خوزستان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند.

 

معاون درمان بیمه تأمین اجتماعی خوزستان گفت: نسخه الکترونیکی بیمه تأمین اجتماعی مدتی است که عملیاتی شد و در ۱۰۰ درصد مراکز ملکی این نهاد در حال اجراست و در سایر مراکز طرف قرارداد، وزارت بهداشت، بیمه سلامت و مراکز تخصصی نیز در این امر سهیم هستند.

 

جلیلی ادامه داد: الکترونیکی شدن نسخه‌ها در خوزستان نسبت به سایر استان‌ها با تأخیر شروع شد اما با سرعت خوبی در حال رشد است.

 

وی در ادامه با اشاره به تأمین امکانات و تجهیزات بیمارستان تأمین اجتماعی دزفول، تصریح کرد: نخستین محموله تجهیزات این بیمارستان امروز وارد دزفول شد و ۶۰ درصد دیگر از تجهیزات در تهران آماده بارگیری هستند.

 

معاون درمان بیمه تأمین اجتماعی خوزستان بیان کرد: در شهریورماه امسال از طریق آزمون استخدامی تأمین اجتماعی ۳۰۰ نفر در این بیمارستان جذب خواهند شد که حدود ۵۰ نفر آنها از کادر پزشکی هستند.

 

جلیلی گفت: علاوه بر این تجهیزات، یک دستگاه سی‌تی‌اسکن به بیمارستان تأمین اجتماعی دزفول تعلق خواهد گرفت.

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=86437

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.