نشست دکتر جعفری نسب فرماندار شهرستان با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر شادگان با پیرامون مسائل و مشکلات عمرانی و امور شهری در محل فرمانداری دیدار کردند.
به گزارش خبرنگار تابا؛ دکتر جعفری نسب فرماندار شادگان در این نشست بر خدمات رسانی مطلوب به شهروندان تاکید کرد وگفت: شهرداری شادگان و اعضای شورای شهر باید با پشتکار ،تعامل و همکاری در رسیدگی به عمران و امور شهری و خدمت رسانی مطلوب به شهروندان اهتمام ویژه ای داشته باشند.
فرماندار شادگان با بیان اینکه باید شورای محله در مناطق مختلف شهر شادگان تشکیل شود، اظهار داشت: بمنظور رسیدگی هرچه بهتر و اطلاع از مشکلات شهری از شورای شهر خواست تا شورای محله را انتخاب کنند و با برگزاری نشست ها در محله ها و مناطق مختلف شهر شادگان به مشکلات و معضلات مردم رسیدگی شود.
فرماندار شادگان همچنین از اتمام روشنایی بلوار فتح المبین خبر داد و گفت: از شهردار و شورای شهر شادگان انتظار می رود با توجه به خیابانها و اماکن عمومی شهر که مشکل روشنایی دارند نسبت به برقراری روشنایی در اسرع وقت اقدام نمایند.
فرماندار شادگان در ادامه از بهسازی و تعریض کامل ورودی بلوار شهید معماری خبر داد و افزود: این عملیات نیز در حال انجام است.
گفتنی است ، درادامه جلسه شهردار و اعضای شورای اسلامی شهرشادگان هر کدام به ارائه دیدگاهها و نقطه نظرات خود در رابطه با مسائل و مشکلات پرداختند./ناصرحکیمی