نظارت جدی بر روند اجرایی مصوبات جلسات شورای سلامت
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
3

نظارت جدی بر روند اجرایی مصوبات جلسات شورای سلامت

  • کد خبر : 51404
  • 05 آذر 1397 - 22:30

 سرپرست فرمانداری آغاجاری خواستار نظارت جدی بر روند اجرایی مصوبات جلسات شورای سلامت و امنیت غذایی توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان آغاجاری شد.   به گزارش تابا محمد پاکدل در جلسه شورای سلامت شهرستان اظهار کرد: تامین سلامت شهروندان مهمترین هدف جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی است و انتظار داریم شبکه بهداشت و […]

 سرپرست فرمانداری آغاجاری خواستار نظارت جدی بر روند اجرایی مصوبات جلسات شورای سلامت و امنیت غذایی توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان آغاجاری شد.

 

به گزارش تابا محمد پاکدل در جلسه شورای سلامت شهرستان اظهار کرد: تامین سلامت شهروندان مهمترین هدف جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی است و انتظار داریم شبکه بهداشت و درمان به عنوان متولی این امر با دغدغه و حساسیت بیشتری به مقوله بهداشت و سلامت مردم توجه نموده و مصوبات این جلسات را تا اجرایی شدن و حصول نتیجه با جدیت پیگیری نماید.

 

نماینده عالی دولت در شهرستان آغاجاری در ادامه افزود: اجرای دقیق مصوبات شورای سلامت بر عهده دستگاه های اجرایی ذیربط و نظارت بر روند اجرایی آنها از وظایف شبکه بهداشت و درمان می باشد و با توجه به اینکه این موارد با سلامتی و جان همشهریان مرتبط است می بایست با حساسیت ویژه ای پیگیری شود و نمی توان نسبت به آن بی تفاوت بود.

 

رئیس شورای سلامت و امنیت غذایی آغاجاری به مشکلات آب شرب شهرستان در هنگام بارندگی اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به پیش بینی های صورت گرفته توسط سازمان هواشناسی مبنی بر بارندگی و مشکلات توزیع آب شرب شهرستان در هنگام بارندگی، بایستی روسای ادارات آبفا و آبفار در این مواقع با درایت و تدبیر این مشکلات را به حداقل رسانده و با ساماندهی تانکرهای آبرسانی و توزیع آب بسته بندی شده این موضوع مدیریت شود تا با چالش اساسی مواجه نشویم.

 

محمد پاکدل درپایان خواستار نظارت بیشتر شبکه بهداشت و درمان بر مراکز عمومی از قبیل رستوران ها، پارک ها، سرویس های بهداشتی، پمپ بنزین، نانوایی ها و غیره به منظور رعایت مسائل بهداشتی در این مراکز شد.

 

در این جلسه همچنین موضوعات دیگری از جمله آهک پاشی کانال ها و جداول روباز در سطح شهر و بخش توسط شهرداری و دهیاران، جمع آوری سگ های ولگرد، مشکلات مربوط به کلرزنی آب شرب روستایی و نگهداری حیوانات خانگی مورد بررسی قرار گرفت./ ناصرحکیمی خبرنگار

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=51404

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.