نكات مهم توزیع و مصرف نذورات از زبان رئیس مركز بهداشت غرب اهواز
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
4

نکات مهم توزیع و مصرف نذورات از زبان رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز

  • کد خبر : 12371
  • 02 مهر 1396 - 10:08
نکات مهم توزیع و مصرف نذورات از زبان رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز در آستانه فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، ضمن تسلیت به مناسبت شهادت سرور آزادگان جهان، از شهروندان خواست برای تامین سلامت خود، اطرافیان و محیط زیست به نکاتی در مورد تهیه ، توزیع و مصرف نذورات توجه داشته باشند. به گزارش تابا؛ وی به افراد مشارکت کننده در توزیع آب […]

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز در آستانه فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، ضمن تسلیت به مناسبت شهادت سرور آزادگان جهان، از شهروندان خواست برای تامین سلامت خود، اطرافیان و محیط زیست به نکاتی در مورد تهیه ، توزیع و مصرف نذورات توجه داشته باشند.

به گزارش تابا؛ وی به افراد مشارکت کننده در توزیع آب ، چای ، شربت و غذا توصیه کرد: به منظور تامین سلامت سوگواران، رعایت بهداشت فردی  را مد نظر قرار دهند.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز تصریح کرد: توزیع آب ، شربت یا شیر از طریق ظروف شیردار با لیوان شخصی یا یکبار مصرف انجام شود و از توزیع در ظروف روباز و با استفاده از لیوان مشترک، خودداری شود.

شریفی از شهروندان خواست: از قرار دادن غذای پخته شده در مدت زمان طولانی در دمای محیط خودداری شود و جهت  جلوگیری از آلودگی یا رشد باکتری  در مواد غذایی، زمان آماده شدن غذا تا سرو آن ، به حداقل  رسانده شود( حداکثر ۲ ساعت) .

 

وی تاکید کرد: در صورت الزام به نگهداری غذا بیشتر از دو ساعت، باید مواد غذایی پخته شده، در دمای زیر ۴ درجه سانتی گراد یا  بالای ۶۳ درجه سانتی گراد  نگهداری شود  . وی همچنین مصرف  لیمو ترش را به همراه غذا توصیه کرد. وی افزود: حتی الامکان  از مصرف سبزی و کاهو خودداری و در صورت استفاده از سبزی جهت خوردن یا تهیه سالاد نسبت به سالم سازی و ضد عفونی آن اقدام شود.

 

شریفی در ادامه تاکید کرد: به منظور حفظ محیط زیست در صورت امکان، توزیع نذورات در ظرف های غیر یکبار مصرف انجام شود.

 

وی گفت: در این صورت می توان از مردم خواست که برای دریافت غذا و سایر نذورات، ظرف همراه خود داشته باشند.

 

شریفی، توضیحاتی هم در مورد ظروف یکبار مصرف داشت . وی گفت: ظروف یکبار مصرف موجود ، به دو گروه ظروف یکبار مصرف غیرمقاوم به حرارت و ظروف یکبار مصرف مقاوم به حرارت تقسیم می شوند. ظروف یکبار مصرف غیرمقاوم به حرارت به شکل ظروف شفاف و نیمه شفاف هنگام تماس با آب جوش و مواد غذایی داغ با آزاد سازی مواد مضر و انتقال آن به مواد غذایی یا آب می تواند سلامت مصرف کنندگان را در مصارف طولانی مدت به خطر اندازد.

 

رییس مرکز بهداشت غرب اهواز، افزود: شستشو و گندزدایی مستمر ظروف چندبار مصرف که برای توزیع آب، چای و مواد غذایی استفاده می شود، لازم و ضروری است. وی خاطر نشان کرد: در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع چای و مواد غذایی گرم ، باید از ظروف یکبار مصرف مناسب و ترجیحا گیاهی و  سلولزی استفاده کرد. شریفی تاکید کرد: استفاده از ظروف یکبار مصرف پلی استایرینی (ظروف شفاف) برای موادغذایی و نوشیدنی گرم و داغ (بالای۶۵درجه سانتی گراد) مناسب نیست.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=12371

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.