نوبخت را می توان به جرات دروغگوترین و ضعیف ترین اعضاء کابیه دولت خواند.
وعده وعیدهای پوچ افزایش حقوق کارکنان دولت و ارائه آمار غیر واقعی از رشد تورم از خطاهای آشکار نوبخت هستند.
بر اساس اظهارت چهره های سیاسی اصلاح طلب، محمد باقر نوبخت در کنار رییس دفتر روحانی (واعظی) یکی از سدهای ورود اصلاح طلبان به بدنه کابینه و حضور در مناصب مدیریتی کشور بوده است.
با وجود از هم گسیختگی این روزهای اقتصاد کشور روحانی قطع به یقین می بایست دست به تغییر نوبخت بزند، روحانی در حالی به این نتیجه نرسیده است که خود نوبخت نسبت به آن آگاه شده و شخصا استعفای خویش را تقدیم دولت کرده است.
نوبخت بیش از اینکه عمل گرا باشد به ظاهر حاشیه امنی را برای دولت از طریق ارائه آمار دروغین فراهم آورده است و این حباب اکنون ترکیده است و ادامه کار به صلاح دولت و نظام نیست.
از وعده های بهبود وضعیت اقتصادی کشور تا کاهش شکاف اقتصادی از کاهش نرخ دلار تا رفع حصر محصوران و وعده های فراوان دیگر که همگی بدون نتیجه ماندند نوبخت را در انظار فعالان اجتماعی عضو بی خاصیتی از دولت نشان داده است.
اگرچه با عزل (استعفا) نوبخت روحانی از شرایط اقتصادی کنونی به سادگی و سلامت عبور نخواهد کرد اما پیام تلاش برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور را به مردم مخابره می کند.
قابل ذکر است که پیش از وقوع بحران های اقتصادی اخیر، رییس جمهوری طیب نیا اصلاح طلب را بر خلاف توصیه اصلاح طلبان با کارنامه ای بسیار موفق، کنار نهاده بود و اکنون در شرایط وخیم این روزها مجددا دست به دامان ایشان شده اند.
تمامی یادداشت های منتشر شده در تابا؛ صرفا دیدگاه های شخصی نویسندگان و برای اطلاع رسانی هستند.