هشت واحد نیروگاه اول و دوم سد شهید عباسپور وارد مدار شدند
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025
2

هشت واحد نیروگاه اول و دوم سد شهید عباسپور وارد مدار شدند

  • کد خبر : 118612
  • 30 خرداد 1401 - 10:13
هشت واحد نیروگاه اول و دوم سد شهید عباسپور وارد مدار شدند
مدیرعامل سد و نیروگاه شهید عباسپور از در مدار قرار گرفتن کامل هشت واحد نیروگاه اول و دوم، پس از بهینه سازی واحد شماره سه خبر داد.

به گزارش تابا : “فرزاد جونعلی وند” با اشاره به دو سال و نیم عملیات بهینه سازی واحد شماره سه نیروگاه اول و در مدار قرار گرفتن این واحد، تصریح کرد: واحد فوق و تمامی واحد های دیگر سد و نیروگاه شهید عباسپور با تمامی ظرفیت در مدار تولید قرار گرفتند.

جونعلی وند افزود: در عملیات موفقیت آمیز بهینه سازی واحد شماره سه که با همکاری سازمان آب و برق خوزستان، شرکت مپنا، شرکت تعمیرات نیروگاهی برق آبی خوزستان، کارشناسان و متخصصان شرکت تو.لید صورت پذیرفت کارهای بزرگ و اساسی از جمله تعویض هسته، سیم پیج ژنراتور، تعویض سیستم کنترل plc تعمیر و راه اندازی سیستم گاور نر و تعویض کولینک (خنک کننده ) ژنراتور بدست متخصصان داخلی انجام گرفت.

مدیر عامل سد و نیروگاه شهید عباسپور با بیان این که قبل از بهینه سازی، از واحد شماره سه ۱۸۰ مگاوات برق تولید می شد تاکید کرد: پس از بهینه سازی، این واحد با ظرفیت کامل ۲۵۰ مگاوات در مدار تولید قرار گرفته است.

وی با اشاره به کمبود شدید برق و آغاز فصل تابستان ابراز امیدواری کرد تا این واحد کمک قابل توجهی به شبکه سراسری باشد.

سد و نیروگاه شهید عباسپور دارای هشت واحد نیروگاهی با توان تولید ۲۰۰۰ مگاوات برق یکی از مهم ترین نیروگاه های برق آبی کشور محسوب می شود.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=118612

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.