در راستای تامین حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان، مهندس مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز توصیه های بهداشتی در خصوص خرید مواد غذایی در فصل گرمابه شهروندان داشت.
به گزارش تابا، وی با بیان این مطلب افزود: با توجه به گرمای کم سابقه و بالای ۵۰ درجه و رطوبت بالا به شهروندان عزیز توصیه می شود که از خرید مواد غذایی بسته بندی و یا روباز که خارج از مغازه ها نگهداری و عرضه می شود خودداری نمایند چرا که این شرایط با تعریف بهداشت موادغذایی کاملا مغایر بوده و این شرایط سبب ایجاد تغییرات شیمیایی در مواد غذایی شده که در صورت مصرف توسط شهروند سلامت آنان را به مخاطره می اندازد.
مهندس شریفی همچنین به شهروندان عزیز توصیه نمود که از خرید مواد غذایی فاقد مشخصات کامل بهداشتی از جمله تاریخ تولید و انقضاء، پروانه ساخت، پروانه بهره برداری، علامت سیب سلامت و… و همچنین آبهای بشکه ای فاقد مشخصات و کد بهداشتی از سوپر مارکت ها و دکه های ثابت خودداری نمایند زیرا علاوه بر اینکه از نظر بسته بندی و شرایط بهداشتی فاقد نظارت کافی می باشند به دلیل نگهداری در معرض تابش نور خوشید تهدیدی جهت سلامت شهروندان محسوب خواهند شد.
وی همچنین با تاکید بر رعایت موازین بهداشتی توسط اصناف اظهارداشت درصورتی که متصدیان صنوف تهیه وتوزیع مواد غذایی موازین بهداشتی را رعایت ننمایند طبق قانون ماده ۱۳و۱۴موادخوردنی ،آشامیدنی ، آرایشی ،بهداشتی ، به مراجع قضایی معرفی و تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت و در نهایت محل کسب آنها پلمب و جریمه خواهند شد.
شریفی همچنین خواستاراقدام سازمان صنعت معدن تجارت و اتاق اصناف به وظایف قانونی خود و همچنین انجام مداخلات بیشتر از سوی این ارگان ها در خصوص این صنوف گردید.
ایشان همچنین به شهروندان عزیزتوصیه نمودضمن عدم خریدهرگونه موادغذایی دربیرون از مغازه ها ضمن مشاهده اینگونه مواردمراتب رابه سامانه ۱۹۰(سامانه شبانه روزی رسیدگی به شکایت بهداشتی)اطلاع داده تا بازرسان بهداشت محیط درحداقل زمان پس از دریافت گزارش، این موارد را تا حصول نتیجه پیگیری نمایند