هشدار در مورد خرید آجیل و شیرینی در آستانه عید نوروز
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 22 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Sunday - 14 September - 2025
5

هشدار در مورد خرید آجیل و شیرینی در آستانه عید نوروز

  • کد خبر : 27548
  • 20 اسفند 1396 - 8:22
هشدار در مورد خرید آجیل و شیرینی در آستانه عید نوروز

مهندس مهرداد شریفی رییس مرکز بهداشت غرب اهواز، در آستانه ی عید باستانی نوروز  ضمن آرزوی سالی پر از توفیق، سلامت و شادکامی برای شهروندان خبر از انجام بازرسی های ویژه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و آجیل و تنقلات فروشی های غرب اهواز در جهت تامین و ارتقای سلامت شهروندان در ایام […]

مهندس مهرداد شریفی رییس مرکز بهداشت غرب اهواز، در آستانه ی عید باستانی نوروز  ضمن آرزوی سالی پر از توفیق، سلامت و شادکامی برای شهروندان خبر از انجام بازرسی های ویژه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و آجیل و تنقلات فروشی های غرب اهواز در جهت تامین و ارتقای سلامت شهروندان در ایام نوروز داد.

 

به گزارش تابا؛ مهندس شریفی به شهروندان توصیه کرد: خرید آجیل و شیرینی را از محل های مجاز و مورد تایید مراجع بهداشتی، انجام دهند و به هیچ وجه از دستفروشان و دوره گردان خریداری نکنند.

 

شریفی با اشاره به اینکه با استفاده از بو و مزه آجیل و خشکبار،می توان به تازگی آن پی برد، تاکید کرد: ازخرید و مصرف آجیل مانده و کپک زده اجتناب گردد.

وی همچنین خاطر نشان کرد: پس دادن رنگ آجیل، نشان از غیر بهداشتی بودن و استفاده از رنگهای غیرمجاز در تولید آجیل دارد.

 

شریفی افزود: گاهی سود جویان جهت پنهان کردن بوی بد و ترش آجیل و خشکبار ، نمک بیشتری استفاده می کنند. بنابراین علاوه بر توصیه های معمول برای اجتناب از مصرف زیاد نمک به منظور پیشگیری و کنترل بیماری های: افزایش فشارخون، قلبی –عروقی و…، شهروندان باید در خرید آجیل نمکین و شور، این نکته را نیز مد نظر قرار دهند.

 

شریفی هشدار داد: آجیل و خشکبار، قابلیت آلودگی با سموم قارچی مثل آفلاتوکسین را دارد. پس در محصولات سنتی آجیل و خشکبار که به صورت روباز و فله عرضه می شود، احتمال آلودگی وجود دارد. وی، ابتلا به اسهال و دل درد شدید را از علایم مسمومیت با آفلاتوکسین ذکر کرد.

 

مهندس شریفی تصریح کرد:باید آجیل و دانه های روغنی ، به اندازه مصرف خریداری شود و شرایط نگهداری و دمای مناسب رعایت و حتماً دور از رطوبت و نور مستقیم خورشید نگهداری شود تا از بروز آلودگی ثانویه بویژه فساد و کپک زدگی در آنها جلوگیری گردد.

 

رییس مرکز بهداشت غرب اهواز توصیه هایی نیز در مورد خرید و مصرف شیرینی برای شهروندان داشت. وگفت: در صورت تمایل به خرید شیرینی تر، اطمینان حاصل شود که در یخچال نگهداری شده و از بسته‌ بندی‌های مطلوب برخوردار باشد. شریفی توجه به دارابودن : مجوزهای بهداشتی ، علامت استاندارد و درج مشخصات شیرینی پزی ( شامل نام، نشانی و آرم مخصوص آن واحد بر روی بسته بندی) را از نکات ضروری در هنگام خرید شیرینی دانست.

 

وی یک توصیه کلی در مورد همه مواد غذایی بسته بندی شده نیز داشت و تاکید کرد: در صورت عدم مشاهده مشخصات شامل: پروانه ساخت از وزارت بهداشت -تاریخ انقضا و تولید – شرایط نگهداری- نشانی کارخانه -درج علامت استاندارد و .. روی محصولات و یا آثار پاک شدگی مشخصات، از خرید آن ماده غذایی، اجتناب گردد و در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی در حوزه غرب اهواز مراتب را به سامانه ۱۹۰ ( سامانه شکایات مردمی) اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن موردشکوایه تاحصول نتیجه از سوی کارشناسان بهداشت محیط غرب اهواز پیگیری شود.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=27548

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.