استاندار خوزستان گفت: با اقداماتی که در حوزه های مختلف و توسعه زیرساخت ها انجام می شود، هندیجان از شرایط قبل دور و به شرایط رشد و توسعه نزدیک می شود.
به گزارش تابا؛ غلامرضا شریعتی شامگاه یکشنبه در آیین افتتاح پروژه های دهه فجر شهرستان هندیجان که با حضورمسوولان استانی و محلی برگزار شد بیان کرد: یکی از پروژه های امروز عملیات راه اندازی شبکه فیبر نوری هندیجان می باشد.
وی افزود: یکی از مشکلات در این شهرستان وجود تنها یک شبکه فیبر نوری بود که در زمان بروز حوادث ارتباط آن قطع می شدکه با راه اندازی دومین شبکه فیبر نوری هندیجان با دو مسیر فیبر نوری تغذیه می شود.
استاندار خوزستان بیان کرد: تا چند ماه آینده نیز با تقویت فیبر نوری شهرستان مسیرهای فعلی را به سه رشته افزایش خواهیم داد.
وی ادامه داد: باید از مزایای موجود در شهرستان هندیجان از جمله دامپروری و شیلات که جزو ظرفیت های حذف نشدنی هستند، بیشتر استفاده شود.
غلامرضا شریعتی عنوان کرد: با اقداماتی که در حوزه های مختلف و توسعه زیرساخت ها انجام می شود، هندیجان از شرایط قبل دور و به شرایط رشد و توسعه نزدیک می شود.
وی تصریح کرد: با وجود اینکه شهرستان هندیجان بیش از ۱۰ سال قبل شهرستان شده اما ادارات بسیاری در آن استقرار نیافته بودند، امروز چندین اداره در این شهرستان آغاز به کار کرد که این موضوع در ماندگاری مردم منطقه وکاهش تردد تاثیر گذار است.
نماینده عالی دولت در استان ادامه داد: با این اقدامات وابستگی هندیجان به شهرستان ماهشهر حذف می شود و امکان توسعه شهرستان نیز با افزایش و توسعه زیرساخت های اداری بهتر فراهم می شود.
وی تشریح کرد: باید توسعه و پیشرفت شهرستان در بخش های مختلف صنعت شیلات، تجارت، بازرگانی، کشاورزی، صنایع تبدیلی و گردشگری انجام شود تا با انجام این اقدامات هندیجان به شهرستان مهاجرپذیر تبدیل شود.
استاندار خوزستان با ابراز امیدواری نسبت به تسهیل شرایط اشتغالزایی و توسعه در هندیجان گفت: آبرسانی به بحرکان نیز شرایط افزایش ظرفیت های گردشگری در هندیجان را فراهم می کند.