واحد شماره ۲ نیروگاه رامین اهواز به شبکه سراسری برق کشور متصل شد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 22 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Sunday - 14 September - 2025
2

واحد شماره ۲ نیروگاه رامین اهواز به شبکه سراسری برق کشور متصل شد

  • کد خبر : 110223
  • 23 آذر 1400 - 14:10
واحد شماره ۲ نیروگاه رامین اهواز به شبکه سراسری برق کشور متصل شد
مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز گفت: واحد ۳۰۵ مگاواتی شماره ۲ نیروگاه رامین اهواز با پایان عملیات تعمیرات میان دوره‌ای به شبکه سراسری برق کشور متصل شد.

به گزارش تابا، خلیل محمدی گفت: تابستان امسال و پیک مصرف برق فشار مضاعفی بر واحد‌های تولید برق وارد می‌کند و رفع چالش‌های فنی این واحد‌ها به منظور تقویت سطح تولید در پیک برق سال آتی مهمترین برنامه عملیاتی ما در فصل پاییز و زمستان است.

وی افزود: به همین منظور طی پروژه تعمیرات میان دوره‌ای اقدام به رفع مشکلات فنی و محدودیت‌های تولیدی واحد ۳۰۵مگاواتی شماره ۲ کردیم.

محمدی با اشاره به موفقیت آمیز بودن این پروژه و تولید پایدار این واحد ۳۰۵مگاواتی اظهار داشت: با رفع مشکلات فنی سایر واحد‌های نیروگاهی شاهد تقویت و بهبود روند تولید این انرژی حیاتی در تابستان و پیک برق ۱۴۰۱ باشیم.

فربد قیصری معاونت نگهداری و تعمیرات نیروگاه رامین نیز مهمترین فعالیت‌های تعمیراتی در این پروژه را اصلاح زنش کوپلینگ‌های توربین و هونینگ کاری ان‌ها، اصلاح run out و پاندولی اسپیسر، بررسی وضعیت یاتاقان‌ها و در نهایت باز کردن سیلندر LP و بازدید پره‌های روتور و همچنین تعویض کامل یک ردیف از دمپینگ وایر‌های میانی پره‌های ردیف ۳۸ عنوان کرد.

نیروگاه رامین اهواز با ۶ واحد تولیدی بزرگترین نیروگاه بخاری کشور است و نقش مهمی در تامین برق مورد نیاز استان خوزستان و پشتیبانی از شبکه سراسری برق کشور ایفا می‌کند.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=110223

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.