ورود دوباره توده‌های گرد و خاک به کشور از چهارشنبه
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025
0

ورود دوباره توده‌های گرد و خاک به کشور از چهارشنبه

  • کد خبر : 115619
  • 21 فروردین 1401 - 17:32
ورود دوباره توده‌های گرد و خاک به کشور از چهارشنبه
کارشناس هواشناسی گفت: از روز چهارشنبه دوباره شاهد ورود پدیده گرد و خاک از کشور‌های همسایه خواهیم بود که این پدیده کانون‌های محلی گرد و خاک را در برخی از شهر‌ها فعال خواهد کرد.

به گزارش تابا، آقای امیر حسین سرکرده گفت: امروز و فردا از شدت وزش باد و گرد خاکی که از کشور‌های همسایه وارد ایران شده، کاسته می‌شود، اما هنوز در برخی از شهر‌ها از جمله کرمانشاه، کردستان و نواحی غربی و مرکزی از جمله تهران و البرز ما شاهد وزش باد و گرد و خاک با شدت و ضعف کمتری هستیم.

به گفته کارشناس هواشناسی از روز چهارشنبه دوباره شاهد ورود پدیده گرد و خاک از کشور‌های همسایه خواهیم بود که این پدیده کانون‌های محلی گرد و خاک را در برخی از شهر‌ها فعال خواهد کرد؛ بنابراین در پایان هفته در برخی از شهر‌ها از جمله نواحی غربی و حاشیه جنوب البرز شاهد افزایش آلودگی هوا همراه با پدیده گردوخاک خواهیم بود، البته در برخی از شهر‌ها شاهد بارش‌ها به صورت پراکنده خواهیم بود.

امروز شاخص آلودگی هوا در تهران به عدد ۱۱۷ رسیده که در مقایسه با روز گذشته روند شاخص کاهش یافته است.

بر اساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی، امروز در برخی مناطق شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید و گاهی گرد و خاک رخ می‌دهد و در جنوب غرب و غرب کشور آسمان غبار آلود است.

یکشنبه در دامنه‌های جنوبی البرز واقع در سمنان و شرق تهران همچنین در استان‌های مازندران، گلستان، خراسان شمالی و برخی مناطق خراسان رضوی ابرناکی و رگبار پراکنده باران گاهی وزش باد شدید و رعد و برق رخ می‌دهد. در برخی مناطق شرق و جنوب شرق کشور نیز وزش باد شدید گاهی گرد و خاک رخ می‌دهد.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=115619

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.