پرداخت وام ودیعه مسکن در سال ۱۴۰۰ قوت گرفت
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 24 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 16 September - 2025
0

پرداخت وام ودیعه مسکن در سال ۱۴۰۰ قوت گرفت

  • کد خبر : 97884
  • 15 فروردین 1400 - 19:35
پرداخت وام ودیعه مسکن در سال ۱۴۰۰ قوت گرفت
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: پیشنهاد پرداخت وام ودیعه مسکن را به ستاد ملی مقابله با کرونا داده‌ایم و جزئیات آن تا پایان هفته مشخص می‌شود.

به گزارش تابا؛ محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه با توجه به آنکه شرایط کرونایی کشور به ویژه در تهران تغییری نکرده است، امسال هم همانند سال گذشته پیشنهاد پرداخت وام ودیعه مسکن به متقاضیان را داده‌ایم، تصریح کرد: امیدواریم این موضوع در ستاد ملی مقابله با کرونا تصویب شود.

او بیان کرد: قانون تمدید اجباری قرارداد اجاره در سال گذشته تصویب شد و ما در رابطه با جزئیات بازار اجاره و حمایت از مستاجران هم ظرف چند روز آینده تصمیم نهایی می‌گیریم.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ما پیشنهاد پرداخت وام ودیعه مسکن را به ستاد ملی کرونا ارائه کرده‌ایم و منتظر اعلام نتیجه آن هستیم، افزود: پرداخت وام ودیعه مسکن سال گذشته اتفاق بسیار مثبتی بود که نقش موثری در تثبیت بازار داشت و امیدواریم در سال ۱۴۰۰ آن را بهتر ادامه دهیم.

او یاد آور شد: افزایش مبلغ وام ودیعه مسکن محتمل است و موضوع مورد بحث در این رابطه منابعی است که در نظر گرفته می‌شود.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=97884

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.