پرداخت 360میلیارد ریال خسارت به کشاورزان خوزستان
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 24 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 16 September - 2025
3

پرداخت ۳۶۰میلیارد ریال خسارت به کشاورزان خوزستان

  • کد خبر : 53567
  • 03 دی 1397 - 9:02
پرداخت ۳۶۰میلیارد ریال خسارت به کشاورزان خوزستان

مدیر گروه خدمات بیمه ای بانک کشاورزی خوزستان گفت: ۲۹۹هزار هکتار از زمین های کشت پاییزه خوزستان تا ۳۰ آذر ۱۳۹۷ آخرین فرصت اعلام شده از سوی صندوق بیمه محصولات کشاورزی استان ، زیرپوشش بیمه قرار گرفتند و ۳۶۰میلیارد ریال خسارت  به حساب کشاورزان خوزستانی پرداخت شد.   به گزارش تابا؛محمد آلاله گفت: ۳۶۰میلیارد ریال […]

مدیر گروه خدمات بیمه ای بانک کشاورزی خوزستان گفت: ۲۹۹هزار هکتار از زمین های کشت پاییزه خوزستان تا ۳۰ آذر ۱۳۹۷ آخرین فرصت اعلام شده از سوی صندوق بیمه محصولات کشاورزی استان ، زیرپوشش بیمه قرار گرفتند و ۳۶۰میلیارد ریال خسارت  به حساب کشاورزان خوزستانی پرداخت شد.

 

به گزارش تابا؛محمد آلاله گفت: ۳۶۰میلیارد ریال خسارت مربوط به سال زراعی ۹۷-۹۶ به تازگی به حساب کشاورزان خوزستانی پرداخت شد.

 

وی با بیان اینکه یک هزار و ۱۰۰میلیارد ریال خسارت از سوی صندوق بیمه محصولات کشاورزی مربوط به سال زراعی ۹۷-۹۶ در خوزستان تایید نهایی شده ابراز امیدواری کرد تا پایان امسال مطالبات کشاورزان خسارت دیده به طور کامل پرداخت شود.

 

در پاییز امسال حدود یک میلیون هکتار از زمین های کشاورزی خوزستان زیرکشت رفت که از این میزان ۵۲۰ هزار هکتار آن به گندم و جو (آبی و دیم) اختصاص دارد.

 

استان خوزستان با تولید سالانه ۱۵.۸ میلیون تن محصولات زراعی و باغی به ارزش بیش از ۸۰هزار میلیارد ریال از سطح ۱.۲ میلیون هکتار، مقام نخست کشوری را به لحاظ کمیت و تنوع محصولات دارد.

 

تنوع اقلیمی خوزستان سبب شده بیش از ۱۲۴ نوع محصول باغی و زراعی در استان تولید شود.

 

طبق برنامه قرار است با اجرای کامل طرح ۵۵۰ هزار هکتاری رهبر معظم انقلاب تا سال ۱۴۰۰، مجموع تولیدات کشاورزی و باغی خوزستان به رقم ۲۵ میلیون تن در سال برسد.

 

محمد آلاله افزود: بیشترین میزان بیمه محصولات کشاورزی خوزستان ، مربوط به محصول گندم پاییزه بود و شهرهای شادگان با ۱۶هزار و ۳۰۰هکتار و دزفول با ۱۵هزار و ۵۳۲هکتار بیشترین سطح بیمه محصولات کشاورزی در خوزستان را به خود اختصاص دادند.

 

وی گفت: حدود ۵۴درصد سهم حق بیمه کشاورزی توسط دولت و بقیه آن توسط کشاورز پرداخت می شود.

 

مدیرگروه خدمات بیمه ای بانک کشاورزی خوزستان در ادامه با اشاره به کاهش چشمگیر سطح زمین های بیمه شده در مقایسه با سال های گذشته افزود: در سال زراعی ۹۴-۹۳ سطح زمین های کشاورزی بیمه شده خوزستان به ۸۳۰هزار هکتار رسیده بود.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=53567

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.