پروسه انتقال آب هدف استعمار و ایجاد اختلاف بین ملت ایران است
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
0

پروسه انتقال آب هدف استعمار و ایجاد اختلاف بین ملت ایران است

  • کد خبر : 28045
  • 26 اسفند 1396 - 8:47
پروسه انتقال آب هدف استعمار و ایجاد اختلاف بین ملت ایران است

معلوم است پروسه انتقال آب یک برنامه انگلیسی است و هدف استعمار ایجاد اختلاف بین ملت ایران است. امیدواریم مسئولان مربوطه به خصوص وزارت نیرو عبرت بگیرند و این‌طور نباشد که آب را ببرند و بگویند خوزستانی‌ها حق برنج‌کاری ندارند.   امام جمعه موقت اهواز آیت‌الله محسن حیدری در خطبه‌های نمازجمعه امروز (۲۵ اسفند)، ضمن توصیه […]

معلوم است پروسه انتقال آب یک برنامه انگلیسی است و هدف استعمار ایجاد اختلاف بین ملت ایران است. امیدواریم مسئولان مربوطه به خصوص وزارت نیرو عبرت بگیرند و این‌طور نباشد که آب را ببرند و بگویند خوزستانی‌ها حق برنج‌کاری ندارند.

 

امام جمعه موقت اهواز آیت‌الله محسن حیدری در خطبه‌های نمازجمعه امروز (۲۵ اسفند)، ضمن توصیه به رعایت تقوای الهی و ترک نافرمانی از حق، با اشاره به فرا رسیدن ماه رجب اظهار کرد: ماه رجب را باید غنیمت بشماریم که ماه عبادت، ذکر، روزه‌داری، تلاوت قرآن، توبه و اعتکاف است. قلب پاک تنها با عمل صالح، اخلاص و ذکر دائم خداوند به دست می‌آید و ماه رجب فرصت بسیار گرانقدری است.

 

وی در خطبه‌ دوم نماز جمعه با بیان اینکه ۲۶ اسفندماه سالروز درگذشت یادگار امام، مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد خمینی، گفت: ایشان در دوران حیات امام، به انقلاب خدمت می‌کرد و در دوره بعد از رحلت امام مخلصانه پشت سر امام خامنه‌ای ایستاد.

 

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: خدا را شکر امسال در سراسر کشور آخرین چهارشنبه سال عالی برگزار شد و با تدبیر نیروهای امنیتی تلفات به حداقل خود کاهش پیدا کرده است.

 

وی با اشاره به تشکیل اجلاسیه خبرگان در هفته گذشته، گفت: از اتفاقات خوب در این جلسه، انتخابات هیات رییسه بود، همچنین هیات اندیشه‌ورز که مورد تأکید مقام معظم رهبری و از ابتکارات ایشان است، به منظور رصد کردن اهداف کلان انقلاب اسلامی، تعیین شد.

 

آیت‌الله حیدری افزود: در این اجلاسیه در ارتباط با مسائل خوزستان در چهارشنبه شب گذشته صحبتی داشتم و گفتم مردم خوزستان نزدیک سی سال است هنوز هم گرفتار آثار جنگ هستند. غیر از جنگ تحمیلی، جنگ دیگری به آنها تحمیل شده و آن جنگ با طبیعت و انتقال آب خوزستان است که از آثار آن ریزگردها، تعطیل شدن کشاورزی و خشکیده شدن زمین‌ها است و این موضوع مخصوص خوزستان نیست و همه کشور را در بر می‌گیرد.

 

امام جمعه موقت اهواز ادامه داد: پیگیری برای مشکلات گروه ملی اهواز و شرکت نیشکر هفت‌تپه نیز طرح شد که چند سال است دولت در راستای خصوصی‌سازی، کار را به افراد غیرتوانمند واگذار کرده و مشکلاتی برای کارگران به وجود آمده است و خانواده‌های آنان گرفتار مشکلات معیشتی شده‌اند. در این راستا نامه‌ای برای رئیس جمهور نوشتیم و شش نماینده خوزستان آن را امضا کردند. موضوع نامه این است که مالکیت این مجتمع‌های دولتی سریعاً به دولت برگردد. ما اصل ۴۴ را قبول داریم اما وقتی کارگران مشکل پیدا می‌کنند و تولید صورت نمی‌گیرد، فایده آن چیست؟ امیدواریم دولت اقدام عاجل بکند و مرهمی بر زخم‌های مردم خوزستان بگذارد.

 

آیت‌الله حیدری با اشاره به حمله وحشیانه فرقه شیرازی‌ها که هفته گذشته به سفارت کشورمان در لندن حمله کردند، گفت: این فرقه پرچم مقدس جمهوری اسلامی را پایین آوردند، در حالی که پلیس انگلیس شاهد این ماجرا بود. این نقشه‌ای بود که از سوی انگلیس دیکته شد و می‌خواستند با این کار به سعودی‌ها و بن سلمان که باج خوبی از او گرفته بودند، به نوعی خوش‌خدمتی کنند.

 

وی در پایان سخنان خود بیان کرد: لازم است به خودکشی جاسوس انگلیسی در زندان که نامش را نمی برم، اشاره کنم. طبق نقل برخی مسئولان موثق امنیتی کشور، این فرد اعتراف کرده که بحث انتقال آب خوزستان و جلوگیری از اینکه آب خلیج‌فارس را شیرین کنند و به جاهای دیگر ببرند مأموریت وی بوده است. او می‌گوید من مأموریت داشتم از طرف انگلیسی‌ها دولتی‌ها را تشویق کنم که انتقال آب را تسریع کنند و آب خلیج‌فارس را شیرین نکنند. معلوم است پروسه انتقال آب یک برنامه انگلیسی است و هدف استعمار ایجاد اختلاف بین ملت ایران است. امیدواریم مسئولان مربوطه به خصوص وزارت نیرو عبرت بگیرند و این‌طور نباشد که آب را ببرند و بگویند خوزستانی‌ها حق برنج‌کاری ندارند. شما به چه دلیل این کار را ممنوع می‌کنید؟ این تبعیض را هرگز نمی‌پذیریم.

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=28045

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.