دبیر شورای سلامت و امنیت مواد غذایی کلانشهر اهواز از پلمب ۲۵ مرکز رستوران، فست فود، نانوایی، آشپزخانه، سوپر مارکت، لبنیات، آش و حلیم، کافه، رستوران، آرایشگاه و پیرایشگاه و … به علت عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی با همکاری اداره نظارت بر اماکن عمومی استان در محدوده تحت پوشش مرکز بهداشت غرب اهواز خبر داد.
به گزارش تابا؛دکتر مهران احمدی بلوطکی با اعلام این خبر، گفت: اینکار در جهت اجرایی نمودن دستورالعملهای مرتبط با کرونا ویروس، فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در مراکز و اماکن و همچنین آئین نامه ماده ۱۳ انجام شده است.
وی ضمن قدردانی از زحمات کارشناسان سلامت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز، گفت: مدیران و متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید نکات بهداشتی را طبق پروتکلها و آئین نامههای بهداشتی موجود رعایت نمایند.
احمدی افزود: مراکز از لحاظ بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار، بهداشت ساختمان و بهداشت مواد غذایی، بخصوص در شرایط کنونی از لحاظ پروتکلهای بهداشتی کرونا ویروس مورد بررسی و نظارت قرار میگیرند و آنها ملزم به رعایت این موارد هستند.
وی قطع زنجیره بیماری کووید ۱۹ و کنترل این بیماری را در گرو توجه شهروندان و بویژه اصناف در جهت رعایت شیوه نامههای بهداشتی دانست و از تمامی صنوف خواست ضمن رعایت شیوه نامههای بهداشتی از ایجاد محدودیتهای ابلاغ شده از سوی ستاد ملی کرونا تبعیت نمایند.
مهندس اسلام نظری مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز در ادامه به شهروندان توصیه نمود: موارد بهداشتی مرتبط با بیماری کووید ۱۹ را رعایت نموده و ضمن خودداری از حضور در مکانهای شلوغ، استفاده از ماسک را در اولویت قرار دهند.
وی همپنین از شهرودان خواست از خرید مواد غذایی از واحدهای صنفی که مورد تایید مراجع بهداشتی نیستند، خودداری نموده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اصناف بویژه تخلف در حوزه پروتکلهای بهداشتی مرتبط با بیماری کرونا را به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.