رییس مرکزبهداشت غرب اهواز از پلمپ ۷ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی شامل: آشپزخانه، جگرکی، رستوران، نانوایی، ساندویچی، کارگاه شرینی فروشی و بستنی خبر داد.
به گزارش تابا؛ وی افزود: این واحدهای متخلف، در محدوده مراکز خدمات جامع سلامت شماره: ۵ (کیان آباد) ، ۱۳(کیان پارس ) و ۴ ( گلستان) ۱۲(کوی علوی) ۱(سه راه خرمشهر)بود که موازین بهداشتی را رعایت نکرده و یا آنالیز نمونه مواد غذایی آنها، دارای آلودگی شیمیایی بوده است.
شریفی خاطر نشان کرد: تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی، خوراکی و بهداشتی به صورت مستمر توسط بازرسان بهداشت محیط ، مورد بازرسی قرار می گیرد و موارد تخلف، بر اساس قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، پیگیری و با متخلفان در امر سلامت مردم ،قاطعانه برخورد خواهد شد.
شریفی همچنین افزایش نظارت بر مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی حساس ، نظارت بر اماکن عمومی و بین راهی و جمع آوری مواد غذایی خوراکی و آشامیدنی تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز را گامی در جهت حفظ و ارتقای سلامت مردم و پیشگیری از بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا دانست.
وی اظهار داشت : طبق آئین نامه های اجرایی ماده ۱۳، در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی باید اصول بهداشت فردی ، بهداشت وسایل کار و بهداشت ساختمان رعایت گردد.
رییس مرکز بهداشت غرب اهواز، تاکید کرد: شستن صحیح دست ها با آب وصابون مایع در هنگام تماس با ماده غذایی یا غذا،کوتاه کردن ناخن ها ،حفظ دمای مناسب مواد غذایی توزیع شده ، شستشوی مناسب و صحیح با استفاده ار آب گرم ، استفاده از ظروف مناسب در توزیع مواد غذایی و… از مهمترین نکاتی است باید متصدیان تهیه و توزیع مواد غذایی مد نظر قرار دهند.
شریفی درپایان از همکاری مراجع قضایی و اماکن عمومی نیروی انتظامی با کارشناسان بهداشت محیط غرب اهواز در پلمپ واحدهای مذکور طی روزهای اخیر تقدیر و تشکر کرد.