پلمپ 7 مركز تهیه و توزیع مواد غذایی در غرب اهواز
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 22 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Sunday - 14 September - 2025
3

پلمپ ۷ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در غرب اهواز

  • کد خبر : 29272
  • 22 فروردین 1397 - 8:23
پلمپ ۷ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در غرب اهواز

رییس مرکزبهداشت غرب اهواز از پلمپ ۷ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی شامل: آشپزخانه، جگرکی، رستوران، نانوایی، ساندویچی، کارگاه شرینی فروشی و بستنی خبر داد. به گزارش تابا؛ وی افزود: این واحدهای متخلف، در محدوده مراکز خدمات جامع سلامت شماره: ۵ (کیان آباد) ، ۱۳(کیان پارس ) و ۴ ( گلستان) ۱۲(کوی علوی) ۱(سه […]

رییس مرکزبهداشت غرب اهواز از پلمپ ۷ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی شامل: آشپزخانه، جگرکی، رستوران، نانوایی، ساندویچی، کارگاه شرینی فروشی و بستنی خبر داد.

به گزارش تابا؛ وی افزود: این واحدهای متخلف، در محدوده مراکز خدمات جامع سلامت شماره: ۵ (کیان آباد) ، ۱۳(کیان پارس ) و ۴ ( گلستان) ۱۲(کوی علوی) ۱(سه راه خرمشهر)بود که موازین بهداشتی را رعایت نکرده و یا آنالیز نمونه مواد غذایی آنها، دارای آلودگی شیمیایی بوده است.

 

شریفی خاطر نشان کرد: تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی، خوراکی و بهداشتی به صورت مستمر توسط بازرسان بهداشت محیط ، مورد بازرسی قرار می گیرد و موارد تخلف، بر اساس قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، پیگیری و با متخلفان در امر سلامت مردم ،قاطعانه برخورد خواهد شد.

 

شریفی همچنین افزایش نظارت بر مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی حساس ، نظارت بر اماکن عمومی و بین راهی و جمع آوری مواد غذایی خوراکی و آشامیدنی تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز را گامی در جهت حفظ و ارتقای سلامت مردم و پیشگیری از بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا دانست.

 

وی اظهار داشت : طبق آئین نامه های اجرایی ماده ۱۳، در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی باید اصول بهداشت فردی ، بهداشت وسایل کار و بهداشت ساختمان رعایت گردد.

رییس مرکز بهداشت غرب اهواز، تاکید کرد: شستن صحیح دست ها با آب وصابون مایع در هنگام تماس با ماده غذایی یا غذا،کوتاه کردن ناخن ها ،حفظ دمای مناسب مواد غذایی توزیع شده ، شستشوی مناسب و صحیح با استفاده ار آب گرم ، استفاده از ظروف مناسب در توزیع مواد غذایی و… از مهمترین نکاتی است باید متصدیان تهیه و توزیع مواد غذایی مد نظر قرار دهند.

 

شریفی درپایان از همکاری مراجع قضایی و اماکن عمومی نیروی انتظامی با کارشناسان بهداشت محیط غرب اهواز در پلمپ واحدهای مذکور طی روزهای اخیر تقدیر و تشکر کرد.

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=29272

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.