رئیس مرکز بهداشت و درمان شهرستان دزفول گفت:در نیمه نخست امسال پنج تن مواد غذایی تاریخ گذشته و غیرقابل مصرف در شهرستان دزفول معدوم شد.
به گزارش تابا؛رضا پورآئین افزود: این مواد غذایی شامل دوغ محلی، کیک و کلوچه، سوسیس و کالباس بودند.
وی اظهار داشت: نیمه نخست امسال در ۱۹ هزار و ۶۹۸ مورد بازرسی از مراکز و اماکن عمومی شهرستان دزفول، ۵۲۱ مورد از مواد غذایی نمونه برداری شد.
وی افزود: در این مدت ۵۴۹ مورد از سامانه آبرسانی شهرستان دزفول و یکهزار و ۸۵۳ مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی انجام شد.
رئیس مرکز بهداشت و درمان شهرستان دزفول با اشاره به انجام ۲۹ هزار و ۵۹۳ مورد کلرسنجی از وضعیت آب آشامیدنی در این شهرستان گفت: در ۶ ماه نخست امسال مشکلی در آب آشامیدنی شهر دزفول مشاهده نشد ولی در چند مورد از آب روستایی به علت شکستگی لوله ها میزان کلر پائین تر بود که این مشکل به سرعت برطرف شد.
وی افزود: در این مدت ۱۸۸ مورد شکایت از سوی شهروندان به سامانه ۱۹۰ شد که بیشتر آنها شکایت از رفع نشدن نواقص بهداشتی و مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته بود که به این شکایت ها طی ۷۲ ساعت رسیدگی شد.
پور آیین اظهار داشت: در نیمه نخست امسال، ۱۳۹ واحد تولید و عرضه مواد غذایی از جمله نانوایی، رستوران و بیرون بر در شهرستان دزفول به دلیل تخلفات بهداشتی تعطیل شدند که پس از رفع نواقص فعالیت آنها از سر گرفته شد.
وی افزود: در نیمه نخست امسال ۱۳ مورد بازرسی مشترک با اداره صنعت، معدن و تجارت، دامپزشکی، فرمانداری و دیگر نهادهای مربوطه انجام شده است.
رئیس مرکز بهداشت و درمان دزفول گفت: ۱۳۹ واحد تولید و عرضه مواد غذایی نیز به علت تخلفات بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند.