رییس مرکزبهداشت غرب اهواز، از پلمپ ۲ تولید زولبیا و بامیه در شرایط غیر بهداشتی در محدوده مرکز سلامت شماره ۱۱ (نهضت آباد) خبر داد.
وی افزود: ۲ کارگاه زولبیا و بامیه پزی مذکور، توسط کارشناسان بهداشت محیط ، شناسایی و با همکاری ماموران اماکن نیروی انتظامی پلمپ گردید و بیش از ۱۰۰ کیلو گرم مواد اولیه فاسد، موجود در کارگاهها، معدوم شد .
به گزارش تابا؛ شریفی اظهار داشت: بازرسان بهداشت محیط در طرح سلامت رمضان، بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس، اغذیه فروشیها نظارت داشتند و ضمن ارائه توصیه های لازم به متصدیان و شاغلان این صنوف، کیفیت روغن استفاده شده، رعایت بهداشت فردی و عمومی، ایمنی مواد غذایی خام و پخته، آب مصرفی، دمای نگهداری، فضای فیزیکی، سیستم دفع پساب و پسماند و…مورد بررسی قرار دادند.
وی ادامه داد: در راستای حفظ سلامت شهروندان با متخلفان، برخورد قانونی صورت گرفت و سه کارگاه غیر بهداشتی نیز به مراجع قضایی معرفی گردید .
شریفی در ادامه خاطر نشان کرد: متاسفانه در برخی موارد ، کارگاهای زیرزمینی و غیر مجاز و در شرایط کاملا غیر بهداشتی، با استفاده از رنگهای مصنوعی غیرمجاز و بدون رعایت بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار ، شیرینی جات از جمله: زولبیا و بامیه، تولید می شود و در قنادی های مناطق مختلف شهر، به فروش می رسد.
وی از متصدیان تمام مراکز تهیه و توزیع بویژه قنادی ها، خواست: مواد اولیه و همچنین زولبیا و بامیه را از کارگاهها و محلهای معتبر و مجاز و مورد تایید مراکز بهداشت، خریداری کنند و تمام خریدها با فاکتور انجام شود.
مهندس زهرا کرمیان – مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز، ضمن تقدیر از تلاشهای کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط ، از شهروندان خواست: از خرید مواد غذایی از دستفروشان دوره گرد خودداری کنند و هرگونه تخلف بهداشتی را به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.