کاشیما آنتلرز 2 - پرسپولیس 0
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 22 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Sunday - 14 September - 2025
1

کاشیما آنتلرز ۲ – پرسپولیس ۰

  • کد خبر : 49460
  • 12 آبان 1397 - 11:34
کاشیما آنتلرز ۲ – پرسپولیس ۰

نماینده ژاپن با نمایشی موفق در نیمه دوم جدال با پرسپولیس به دو گل رسید تا اندوخته‌ای مناسب برای بازی برگشت در تهران نصیب خود کند.   به گزارش تابا، شاگردان برانکو که در نیمه اول دیدار مقابل کاشیما آنتلرز فرصت های مناسبی نصیب خود کرده بودند، در نیمه دوم بازی را با دو گلی […]

نماینده ژاپن با نمایشی موفق در نیمه دوم جدال با پرسپولیس به دو گل رسید تا اندوخته‌ای مناسب برای بازی برگشت در تهران نصیب خود کند.

 

به گزارش تابا، شاگردان برانکو که در نیمه اول دیدار مقابل کاشیما آنتلرز فرصت های مناسبی نصیب خود کرده بودند، در نیمه دوم بازی را با دو گلی که سوزوکی و سرجینیو به ثمر رساندند واگذار کردند تا اکنون برای بازی برگشت شرایط سختی پیش رو داشته باشند.

 

سیامک نعمتی نیز در ثانیه‌های پایانی در صحنه درگیری با بازیکن کاشیما کارت زرد دوم را دریافت کرد تا از زمین اخراج شود و کار برای سرخ‌های تهرانی در بازی برگشت سخت‌تر شود. اکنون همه نگاه‌ها به بازی برگشت در استادیوم آزادی دوخته شده است تا شاگردان برانکو برای بازی برگشت به دنبال جبران این دو گل باشند.

 

استادیوم: کاشیما ساکر تماشاگر: حدود ۳۵ هزار نفر

 

داور: مانینگ

 

کاشیما آنتلرز:

 

سون تائه کئون

گن شوجی

سئونگ هیونگ جونگ

شوتو یاماموتو

دایگو نیشی

‌شوما دای ( ۸۰ ریوتا ناگاکی)

لیاندرو سیلوا

کنتو میسائو

هیروکی آبه ( ۶۸ کوکی آنزای)

یوما سوزوکی

سرجینیو ( ۹۰ تاکشی کاناموری)

 

سرمربی: گو اوی وا

 

پرسپولیس:

 

علیرضا بیرانوند

سیدجلال حسینی

محمد انصاری

شجاع خلیل زاده

شایان مصلح

کمال کامیابی نیا

احمد نوراللهی( ۷۲ امید عالیشاه)

بشار رسن

علی علیپور

گادوین منشا

سیامک نعمتی

 

سرمربی: برانکو ایوانکوویچ

 

اخطار:

 

هیروکی آبه (۹) از کاشیما

 

سیامک نعمتی (۶۲) از پرسپولیس

 

شجاع خلیل زاده (۷۲) از پرسپولیس

 

کارت قرمز:

 

سیامک نعمتی (۹۲) از پرسپولیس

 

شرح گل‌ها:

 

کاشیما آنتلرز ۱ پرسپولیس ۰: ( لئو سیلوا، دقیقه ۵۸): حرکت ترکیبی بازیکنان کاشیما با رهبری لیاندرو سیلوا و ضربه تمام کننده این بازیکن از پشت محوطه جریمه دروازه بیرانوند را باز کرد.

 

کاشیما آنتلرز ۲ پرسپولیس ۰: ( سرجینیو، دقیقه ۷۰): هجوم همه جانبه بازیکنان کاشیما برای دستیابی به گل دوم در محوطه جریمه موقعیت ایده آلی را نصیب سرجینیو کرد تا او با ضربه از شش قدم بار دیگر بیرانوند را ناکام بگذارد.

 

کاشیما آنتلرز

 

تیم ژاپنی که در گروه هشت لیگ قهرمانان آسیا در کنار سوون سامسونگ کره جنوبی، اف سی سیدنی استرالیا، شانگهای شنهوا چین، قرار گرفته بود، با ۹ امتیاز و بعنوان تیم دوم بعد از سوون سامسونگ به مرحله بعدی صعود کرد. آنها در مرحله یک هشتم شانگهای اس آی پی چی را در مجموع دو بازی با نتیجه ۴-۳ شکست دادند. در مرحله یک چهارم نیز با نتیجه ۵-۰ مقابل تیانجین کوانجین چین را شکست دادند. در مرحله نیمه نهایی نیز بار دیگر برابر سوون سامسونگ قرار گرفتند و در حالی در بازی رفت و در ژاپن با نتیجه ۳ بر ۲ به برتری رسیده بودند در کره جنوبی نیز با تساوی ۳-۳ جواز صعود به فینال را به دست آوردند.

 

پرسپولیس

 

شاگردان برانکو ایوانکوویچ در گروه سوم و در کنار تیم‌های السد قطر، نسف قارشی ازبکستان و الوصل امارات با ۱۳ امتیاز به عنوان صدرنشین به مرحله بعدی راه یافتند. در مرحله یک هشتم آنها در دو بازی مقابل الجزیره امارات با نتیجه ۴-۴ و با توجه به گل زده در خانه حریف راهی مرحله بعدی شدند. در مرحله یک چهارم با شکست یک بر صفر مقابل الدحیل قطر، در خانه توانستند با برتری ۳ بر ۱ راهی مرحله نیمه نهایی شوند. آنها بار دیگر برابر السد قطر قرار گرفتند و با برتری یک بر صفر در دوحه و تساوی یک بر یک در تهران راهی فینال شده‌اند.

 

نکات ویژه:

 

علیرضا بیرانوند با شش کلین شیت در صدر جدول آماری لیگ قهرمانان آسیا قرار دارد.

 

علی علیپور با ۵ گل زده برترین گلزن پرسپولیس قرار دارد و در تیم کاشیما نیز سرجینیو با ۴ گل برترین گلزن محسوب می‌شود.

 

سون تائه کئون دروازه بان کره‌ای کاشیما تاکنون دو عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا را نصیب خود کرده است.

 

کاشیما در سه بازی اخیر خانگی خود در لیگ قهرمانان آسیا به برتری دست یافته است.

 

پرسپولیس در شش بازی خارج از خانه این فصل لیگ قهرمانان سه شکست، دو برد و یک تساوی به ثبت رسانده است.

 

زیکو، رییس افتخاری باشگاه کاشیما پیش از این سه بار مقابل برانکو ایوانکوویچ در قالب سرمربی تیم ملی ژاپن قرار گرفته که حاصل آن یک برد، یک باخت و یک تساوی بوده است.

 

برانکو ایوانکوویچ بعد از اینکه با تیم ملی ایران یک بار به یوکوهاما ژاپن آمد اکنون برای دومین بار به این کشور رفته تا شکست سال ۲۰۰۵ را جبران کند.

 

کاشیما آنتلرز با ۲۳ گل زده بهترین خط حمله این دوره از لیگ قهرمانان آسیا را نصیب خود کرده و پرسپولیس تا این مرحله ۱۷ گل زده از خود به جا گذاشته است.

 

دومین فینال ایرانی – ژاپنی لیگ قهرمانان آسیا بعد از ۱۱ سال در حال برگزاری است و آخرین بار تیم‌های سپاهان و اوراواردز روبروی یکدیگر قرار گرفتند که نماینده ژاپن در مجموع دو بازی به برتری سه بر یک دست یافته بود.

 

پرسپولیس پنجمین بازی نمایندگان ایرانی در تاریخ لیگ قهرمانان آسیا را مقابل نمایندگان ژاپن به انجام می رساند، در چهار دیدار قبلی هیچ بردی به نمایندگان ایران نرسیده بود.

 

کاشیما آنتلرز چهارمین حضور تیم های ژاپنی در فینال لیگ قهرمانان را رقم می زند، آنها هر سه بازی قبلی را با برد پشت سر گذاشته اند. در سوی مقابل پیش از پرسپولیس دو تیم ایرانی دیگر در فینال ناکام بوده اند.‌(سپاهان و ذوب آهن)

 

شجاع خلیل زاده در جدول برترین مدافعان این فصل لیگ قهرمانان آسیا در رده دوم قرار دارد و این شانس را خواهد داشت تا با نمایشی موفق در این دو بازی خود را به صدر این جدول برساند.

 

بغداد بونجاح با ۱۳ گل زده و با فاصله زیادی نسبت به دیگر مدعیان در صدر جدول گلزنان قرار دارد و بعید است علیپور با اختلاف هشت گله و سرجینیو با ۴ گل زده خود را به این مهاجم الجزایری السد برسانند.

 

سیدجلال حسینی با توجه به نیمکت نشینی اوگاساوارا با ۳۶ سال سن مسن ترین این دیدار محسوب می‌شود. بازیکن ژاپنی ۳۹ ساله است.

 

از بین بازیکنان هر دو تیم علیرضا بیرانوند فقط موفق شده عنوان برترین بازیکن هفته لیگ قهرمانان آسیا را به خود اختصاص دهد.

 

کاشیما آنتلرز در ساعت ۹:۳۰ صبح به وقت ایران چهارمین مسابقه خود در این فصل را انجام می دهد که دو باخت و یک پیروزی نصیب خود کرده است.

 

حواشی بازی:

 

* در دقیقه ۲۲ یکی از طرفداران پرسپولیس از جایگاه این تیم به سبک جیمی جامپ به داخل زمین رفت که توسط ماموران و ناظران بازی دستگیر و به بیرون از زمین منتقل شد.

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=49460

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.