کاهش سهمیه سوخت، کشاورزان هندیجانی را معترض کرد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
3
در سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها؛

کاهش سهمیه سوخت، کشاورزان هندیجانی را معترض کرد

  • کد خبر : 102828
  • 24 تیر 1400 - 13:33

به گزارش خبرنگار تابا؛ بر اساس سهمیه اعلام شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی، به هر تراکتور در شهرستان هندیجان ۲۰۰ لیتر گازوئیل تعلق خواهد گرفت! در سالهای اخیر به دلیل خشکسالی های مکرر خصوصا در شرایط سال جاری زراعی، کشاورزی در استان خوزستان با محدودیت های فراوانی روبرو شده است. شهرستان هندیجان […]

به گزارش خبرنگار تابا؛ بر اساس سهمیه اعلام شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی، به هر تراکتور در شهرستان هندیجان ۲۰۰ لیتر گازوئیل تعلق خواهد گرفت!

در سالهای اخیر به دلیل خشکسالی های مکرر خصوصا در شرایط سال جاری زراعی، کشاورزی در استان خوزستان با محدودیت های فراوانی روبرو شده است. شهرستان هندیجان نیز به دلیل موقعیت جغرافیایی خود که در پایین دست حوضه های آبی خوزستان قرار گرفته به مراتب با وضعیت بغرنج تری در زمینه تامین منابع آب کشاورزی روبروست.

با وجود این، حمایت از کشاورزان هندیجانی امری بدیهی و طبیعتا نیازمند رویه ای حمایتی است. اما بر اساس گزارش ها، سهمیه سوخت ادوات کشاورزی در این شهرستان تنها برای دو روز کارکرد یک تراکتور کفایت می کند و علیرغم درخواست جهاد کشاورزی برای افزایش این سهمیه، تنها با سهمیه ای معادل ۲۰۰ لیتری موافقت شده است.

تعدادی از کشاوزان در تماس با دفتر تاباخبر، ضمن انتقاد شدید از وضعیت موجود، نسبت به ادامه فعالیت در زمینه کشاورزی ابراز نگرانی شدید کردند.

بر اساس گفته کشاورزان هندیجانی، این کاهش سهمیه به دلیل نگرانی ها از قاچاق سوخت صورت گرفته است و در این شرایط، حتی عده ای از کشاورزان اتلاف زمان در مراجعه به جایگاه های سوخت برای دریافت سهمیه را به صرفه نمی دانند. کاهش سهیمه کشاورزان به بهانه جلوگیری از قاچاق سوخت، نشان دهنده سوء مدیریت در نظارت و قربانی کردن بخش تولید در کشاورزی است.

علیرغم تلاش همه جانبه برای مانع زدایی ها در بخش تولید بر اساس شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری به همه دستگاه ها ابلاغ شده است، مشخص نیست که سنگ اندازی بخش دولتی در تامین سوخت کشاورزان با بهانه های غیرمنطقی با چه اهدافی دنبال می شود.

امید است سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان و فرماندار جوان و انقلابی این شهرستان با پیگیری های مجدانه در جهت رفع موانع تولید در بخش کشاورزی شهرستان مانند همیشه با قدرت گام بردارند.

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=102828

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.