کرونا جان 71 نفر دیگر را گرفت
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
3

کرونا جان ۷۱ نفر دیگر را گرفت

  • کد خبر : 120991
  • 24 مرداد 1401 - 17:22
کرونا جان ۷۱ نفر دیگر را گرفت
 متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷۱ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۳ هزار و ۱۵ نفر رسید.

به گزارش تابا؛ مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد:تا کنون ۶۴ میلیون و ۸۴۰ هزار و ۸۵۵ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۲۰۸ هزار و ۶۱۷ نفر دُز دوم و ۳۰ میلیون و ۳۲۷ هزار و ۴۴۱ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۳ میلیون و ۳۷۶ هزار و ۹۱۳ دُز رسید.

دیروز تا امروز ۲۴ مردادماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷۳۴۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۲۵۴ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۴۸۲ هزار و ۵۲۱ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷۱ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۳ هزار و ۱۵ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۱۸۱ هزار و ۸۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۱۴۸۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تاکنون ۵۳ میلیون و ۵۳۶ هزار و ۱۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۷۸ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۸۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۷۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=120991

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.