کشف بیش از یک تن لاشه مرغ در ماهشهر و عدم پاسخگویی دامپزشکی
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
0

کشف بیش از یک تن لاشه مرغ در ماهشهر و عدم پاسخگویی دامپزشکی

  • کد خبر : 50076
  • 20 آبان 1397 - 18:24
کشف بیش از یک تن لاشه مرغ در ماهشهر و عدم پاسخگویی دامپزشکی

چندی پیش تعدادی از شهروندان بندرماهشهر بیش از یک تن لاشه‌ مرغ را در نزدیکی روستای رحیم‌آباد بندرماهشهر پیدا کردند، رئیس اداره دامپزشکی به عنوان دستگاه متولی حاضر به ارائه گزارش از علت مرگ جمعی، دلیل انتقال و چگونگی و زمان دفن این لاشه‌ها نیست.   به گزارش تابا، چندی پیش تعدادی از شهروندان بندرماهشهر […]

چندی پیش تعدادی از شهروندان بندرماهشهر بیش از یک تن لاشه‌ مرغ را در نزدیکی روستای رحیم‌آباد بندرماهشهر پیدا کردند، رئیس اداره دامپزشکی به عنوان دستگاه متولی حاضر به ارائه گزارش از علت مرگ جمعی، دلیل انتقال و چگونگی و زمان دفن این لاشه‌ها نیست.

 

به گزارش تابا، چندی پیش تعدادی از شهروندان بندرماهشهر بیش از یک تن لاشه‌ مرغ را در نزدیکی روستای رحیم‌آباد بندرماهشهر پیدا کردند.

 

این اجساد به صورتی رها شده بود که بوی تعفن آن‌ها همه جا را فرا گرفته و توسط اداره محیط زیست شهرستان بندرماهشهر بدون هیچ مقدمات اصولی دفن شده که واکنش تعدادی از رسانه‌های محلی و فعالان اجتماعی را در پی داشته است.

 

ایرج سلیمانی در این رابطه اظهار داشت: دفن این لاشه‌ها در اختیارات وظایف ما نبوده و ما برای جلوگیری از آلوده شدن محیط زیست و عدم تغذیه پرندگان وحشی حیات وحش این کار را برای مدت موقتی انجام دادیم.

 

وی افزود: دفن این لاشه‌ها با کمک راه‌ و ترابری به صورت موقت انجام شده تا دستگاه متولی پس از بررسی وارد عمل شده و اقدامات لازم را انجام دهد.

 

رئیس اداره محیط زیست شهرستان بندرماهشهر بیان کرد: لاشه این مرغ‌ها زیر یک پل رها شده و به دلیل بارندگی امکان انتقال آنها با لودر وجود نداشته و به همین دلیل به صورت موقت در دهانه پل دفن شدند.

 

وی گفت: لاشه این مرغ‌ها تاکنون پس چند بارندگی بالا نیامده و برخی ادعاها مبنی بر بالا آمدن لاشه مرغ‌ها پس بارندگی کذب بوده و کارشناسان اداره ما و دامپزشکی پس از بررسی این ادعا را رد کردند.

 

رئیس اداره دامپزشکی به عنوان دستگاه متولی حاضر به ارائه گزارش از نحوه چگونگی و زمان دفن این لاشه‌ها و دلیل این مرگ دسته جمعی و علت انتقال آن به نزدیکی محل سکونت شهروندان ارائه نداده و حاضر به مصاحبه نبوده است./تسنیم

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=50076

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.