کمیته کارگروه فرهنگی اجتماعی در 5 سال گذشته یک طرح هم ارائه نداده است!
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 25 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Wednesday - 17 September - 2025
3

کمیته کارگروه فرهنگی اجتماعی در ۵ سال گذشته یک طرح هم ارائه نداده است!

  • کد خبر : 3637
  • 16 خرداد 1396 - 20:52
کمیته کارگروه فرهنگی اجتماعی در ۵ سال گذشته یک طرح هم ارائه نداده است!

 گزارش و مشکلات ۷۷۰ هزار نفر جمعیت حاشیه‌نشین به شورای اجتماعی کشور ارسال شده که سبب تخصیص اعتبارات در حوزه فرهنگی و اجتماعی شد. به گزارش تابانیوز علی‌حسین حسین‌زاده معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان با اشاره به این‌که هفته آینده جلسه شورای اجتماعی کشور برگزار می‌شود و باید برای ارائه اقدامات گزارش ارائه داد، […]

 گزارش و مشکلات ۷۷۰ هزار نفر جمعیت حاشیه‌نشین به شورای اجتماعی کشور ارسال شده که سبب تخصیص اعتبارات در حوزه فرهنگی و اجتماعی شد.

به گزارش تابانیوز علی‌حسین حسین‌زاده معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان با اشاره به این‌که هفته آینده جلسه شورای اجتماعی کشور برگزار می‌شود و باید برای ارائه اقدامات گزارش ارائه داد، عنوان کرد: گزارش و مشکلات ۷۷۰ هزار نفر جمعیت حاشیه‌نشین به شورای اجتماعی کشور ارسال شده که سبب تخصیص اعتبارات در حوزه فرهنگی و اجتماعی شد.

وی گفت: علاوه بر حوزه فرهنگی و اجتماعی کارهای خوبی در مناطق مختلف در بخش عمرانی انجام شده که تکمیل کننده حوزه فرهنگی و اجتماعی است و به گونه‌ای اثربخشی و اثرگذاری آنها باید به مردم اعلام شود.

حسین‌زاده با بیان این‌که علاوه بر اعتبارات دستگاهی، از اعتبارات استانی نیز می‌توان استفاده کرد؛ کمیته کارگروه فرهنگی اجتماعی در ۵ سال گذشته یک طرح هم ارائه نداده و فعال نبوده است.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان با اشاره به این‌که در حوزه امور اجتماعی و معاونت سیاسی اجتماعی بیشتر کارها طی ۵ یا ۶ ماه گذشته انجام شده است و امیدواریم اقداماتی را با حرکت سریع‌تری انجام بدهیم.

وی خاطرنشان کرد: با استفاده از اعتبارات ملی، دستگاهی و استانی می‌توان کمک کرد که مباحث آسیب در مناطق حاشیه‌ای خوزستان کنترل و کاهش پیدا کند و در همین ارتباط نیازمند هماهنگی و مکانیزم هستیم تمرکز بیشتری در اجرا بین دستگاه‌ها انجام شود.

حسین‌زاده با بیان این‌که به محض ارائه گزارش‌ها اعتبارات حوزه اجتماعی و فرهنگی تخصیص داده می‌شود، افزود: از سایر دستگاه‌ها تشکر می‌کنیم که با ارائه گزارش‌ها نشان دادند که کارهای خوبی در حال انجام است.

مدیرکل بهزیستی خوزستان در این جلسه گفت: در ۹ منطقه حاشیه‌ای از جمله حصیرآباد، منبع‌آباد، کارون، مناطق شهرستان‌های مسجدسلیمان، اندیمشک و شیبان و دیگر موارد پایگاه خدمات اجتماعی تاسیس شده است.

 غلامرضا صدیق‌راد ظهر امروز در دومین جلسه کارگروه اجتماعی فرهنگی استان خوزستان که در سالن جلسات حوزه دفتر استاندار برگزار شد، اظهار داشت: اعتبارات تخصیص داده شده در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی مناطق حاشیه‌ای بسیار خوب بوده اما این مقوله نیز بسیار گسترده است.

وی با اشاره به تأسیس پایگاه خدمات اجتماعی در ۹ منطقه حاشیه‌ای از جمله حصیرآباد، منبع‌آباد، کارون، مناطق شهرستان‌های مسجدسلیمان، اندیمشک و شیبان و دیگر موارد، ادامه داد: این پایگاه‌ها به صورت رسمی در هفته بهزیستی افتتاح می‌شوند؛ سه دستگاه ویژه اورژانس اجتماعی برای شهرستان‌های ماهشهر، ایذه و بهبهان خریداری شده است.

مدیرکل بهزیستی استان خوزستان با اشاره به اجرای طرح‌های ساماندهی کودکان کار و همچنین کودکان بازمانده از تحصیل، عنوان کرد: کارگاه و دوره‌های آموزشی پیش از ازدواج و مهارت‌های آموزشی زندگی برگزار شده و تمامی شهرستان‌ها این دوره‌ها را سپری کرده‌اند.

صدیق‌راد افزود: در شهرستان‌های کارون، مسجدسلیمان، دزفول، آبادان و اندیمشک با موسسات فعال تفاهم‌نامه‌هایی در زمینه ایجاد پایگاه خدمات اجتماعی امضا شده است و این پایگاه‌ها در هفته بهزیستی به طور رسمی افتتاح می‌شوند.

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=3637

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.