در اقدامی شایسته شورای اسلامی و دهیاری روستای سرخکان از توابع بخش الوار گرمسیری شهرستان اندیمشک یک خیابان از این روستا را به نام بلوط مزین کردند.
تاباخبر؛ این اقدام به منظور جلب توجه مردم و مسئولین این شهرستان و استان نسبت به اهمیت جنگل های بلوط زاگرس و ارج نهادن به درختان مهربان بلوط و حفظ میراث و منابع طبیعی و گردشگری منطقه صورت گرفته است.
به گفته دهیار این روستا این اقدام تنها یکی از اقدامات فرهنگی برای جلوگیری از نابود شدن منابع طبیعی منطقه است و اقدامات دیگری نیز در دست اقدام است.
بخش الوار گرمسیری یکی از بخش های شهرستان اندیمشک است که از جنوب به دشت های حاصلخیز و از شمال به جنگل ها و مراتع طبیعی منتهی می شود و در سالیان دور این منطقه زیستگاه طبیعی خرس، پلنگ، گرگ، گراز، سنجاب، سمندر لرستان و همچنین پرندگان نادری همچون عقاب زاگرس و… بوده است که متاسفانه به دلیل عدم توجه مسئولین و کمبود امکانات و نبود پاسگاه محیط بانی در منطقه الوار گرمسیری بسیاری از گونه های جنگلی، مراتع و پرندگان و جانوران آن در حال انقراض هستند و اینگونه اقدامات ارزشمند و خودجوش می تواند اذهان عمومی را بیش از پیش متوجه عمق فاجعه نماید./ آرش حیدری