یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبرسانی به روستاهای خوزستان
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025
1

یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبرسانی به روستاهای خوزستان

  • کد خبر : 110892
  • 06 دی 1400 - 17:13
یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبرسانی به روستاهای خوزستان
 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: با یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتباری که که در قرارگاه آبرسانی امام حسن مجتبی(ع) برای ما در نظر گرفته شده است، پیش‌بینی ما این است که آبرسانی به حدود یک هزار و ۱۰۰ روستا را در خوزستان با این مبلغ انجام دهیم.

به گزارش تابا؛ محمدرضا کرمی‌نژاد در آیین بهره‌برداری از پروژه‌های آبرسانی به روستای جلیعه در دشت آزدگان که امروز (۶ دی‌ماه) برگزار شد، اظهار کرد: وزارت نیرو، برنامه‌ای تحت عنوان محرومیت‌زدایی از ۱۳ هزار روستا را در نظر گرفته است که کار در ۷ هزار روستا از این تعداد در فاز اول شروع شده و سهم استان خوزستان از این برنامه، ۱۸۹ روستا بوده است.

وی افزود: سهم ریالی خوزستان در این برنامه، یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است که نسبت به سایر استان‌ها بیشتر است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: دو روز پیش به وزیر نیرو اعلام کردیم که به جای ۱۸۹ روستا، این کار را با همین اعتبار برای یک هزار و ۱۸۹ روستا انجام خواهیم داد.

وی افزود: با یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتباری که که در قرارگاه آبرسانی امام حسن مجتبی(ع) برای ما در نظر گرفته شده است، پیش‌بینی ما این است که آبرسانی به حدود یک هزار و ۱۰۰ روستا را در خوزستان با این مبلغ انجام دهیم.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=110892

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.