۱۱۳ میلیمتر بارندگی در آبادان ثبت شد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 25 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Wednesday - 17 September - 2025
1

۱۱۳ میلیمتر بارندگی در آبادان ثبت شد

  • کد خبر : 74488
  • 26 آذر 1398 - 18:02
۱۱۳ میلیمتر بارندگی در آبادان ثبت شد

مدیرکل هواشناسی خوزستان با اشاره به فعالیت سامانه بارشی، اظهار کرد: در پی فعالیت این سامانه در آبادان ۱۱۳ میلیمتر، اهواز  ۷۴ میلیمتر و در رامهرمز ۶۰.۵ میلیمتر بارندگی ثبت شده است. در جنوب اهواز بارش ثبت شده ۵۵ میلیمتر بوده است.   به گزارش تابا؛محمد سبزه‌زاری در جلسه ستاد مدیریت بحران خوزستان که امروز […]

مدیرکل هواشناسی خوزستان با اشاره به فعالیت سامانه بارشی، اظهار کرد: در پی فعالیت این سامانه در آبادان ۱۱۳ میلیمتر، اهواز  ۷۴ میلیمتر و در رامهرمز ۶۰.۵ میلیمتر بارندگی ثبت شده است. در جنوب اهواز بارش ثبت شده ۵۵ میلیمتر بوده است.

 

به گزارش تابا؛محمد سبزه‌زاری در جلسه ستاد مدیریت بحران خوزستان که امروز (۲۶ آذرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، با بیان اینکه بارش‌های روز گذشته جنوبی بوده است، افزود: در بوشهر فعالیت این سامانه بالا بود و در ایستگاه جم تاکنون ۱۵۰ میلیمتر بارش رخ داده و هنوز بارندگی‌ها ادامه دارد.  در این مدت در فیروزآباد شیراز ۱۱۵ میلیمتر و دهدشت در کهگیلویه و بویراحمد ۶۱ میلیمتر بارش ثبت شده است.

 

مدیرکل هواشناسی خوزستان تصریح کرد: این سامانه از روی خوزستان گذشته است اما در پی این بارندگی‌ها رطوبت شدیدی وجود دارد و شاهد افزایش ابر هستیم. فعلا هنوز احتمال بارش و رعد و برق در مناطق شرقی، شمالی و ارتفاعات وجود دارد. فردا این سیستم کاملا از خوزستان خارج خواهد شد.

 

سبزه‌زاری بیان کرد: فردا مه غلیظ را در شهرهای مختلف خواهیم داشت که احتمالا پروازها دچار مشکل خواهند شد.

 

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: اواسط هفته آینده (اواخر دوشنبه) سامانه بارشی جدیدی وارد خوزستان خواهد شد که بیشتر مناطق شمال استان را در بر خواهد گرفت.

 

وی تصریح کرد: طبق قانون جدید مدیریت بحران، هواشناسی موظف شده سامانه هشدار سریع سیل را راه‌اندازی کند. مشکلی که در خوزستان وجود دارد این است که اکنون باران‌سنج‌های خوبی در استان نداریم در حالی که بخشی از سامانه هشدار، سخت‌افزار است.

 

سبزه‌زاری افزود: مناطق ما در شمال و شرق وسیع هستند اما اطلاعات دقیق باران‌سنجی به صورت سخت‌افزار ی و نرم‌افزاری از آنها نداریم تا آنلاین میزان بارش شهرهای مختلف را داشته باشیم و باید هر چه سریعتر هزینه مورد نیاز برای این کار تامین شود.

 

وی خواستارشد: اصحاب رسانه توجه کنند زمانی که هواشناسی هشدار می‌دهد، به گونه‌ای اطلاع‌رسانی شود که مردم  به هشدار هواشناسی دقت کنند و کمتر وارد محیط‌های باز شوند. اگر مردم به هشدارها بیشتر دقت می‌کردند کمتر دچار آسیب می‌شدند بنابراین باید سطح آگاهی‌های مردم از هشدارهای هواشناسی افزایش یابد.

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=74488

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.