۴۳ درصد مشمولان واکسن کرونا در دزفول دوز اول را دریافت کرده‌اند
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025
3

۴۳ درصد مشمولان واکسن کرونا در دزفول دوز اول را دریافت کرده‌اند

  • کد خبر : 104516
  • 02 شهریور 1400 - 11:53
۴۳ درصد مشمولان واکسن کرونا در دزفول دوز اول را دریافت کرده‌اند
فرماندار ویژه دزفول گفت: تاکنون ۴۳ درصد مشمولان واکسیناسیون کرونا در این شهرستان دوز اول و ۳۰ درصد نیز دوز دوم واکسن را دریافت کرده‌اند.

به گزارش تابا، علی فرهمندپور شب گذشته در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهرستان دزفول در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد و با وجود تلاش‌های بی‌وقفه کادر درمان و به‌کارگیری تمام ظرفیت‌ها اما آمار ابتلاء و بستری‌های کرونایی همچنان افزایشی و نگران‌کننده است؛ بنابراین ضرورت دارد که همه در راستای بهبود شرایط کمک کنند چرا که در غیر این صورت مراکز درمانی به‌ویژه بیمارستان جوابگوی نیاز بیماران نخواهد بود.

وی تصریح کرد: مقرر شده که بیمارستان‌های ۵۸۰ ارتش، پایگاه هوایی، آیت الله نبوی و تأمین اجتماعی مجهز و در وضعیت آماده باش قرار گیرند که در صورت نیاز وارد چرخه درمان کرونا شوند تا هیچ مراجعه‌کننده‌ای بدون تخت و خدمات نماند.

فرماندار ویژه دزفول با بیان اینکه دستور و اقدامات لازم برای ایجاد بیمارستان صحرایی داده شد، گفت: اگر وضعیت به همین صورت ادامه یابد دیگر بیمارستان‌های شهرستان نیز برای خدمات‌رسانی کافی نخواهند بود.

فرهمندپور با بیان اینکه ۴۵ درصد بیماران در دزفول از طریق دورهمی‌های خانوادگی و ارتباط با فرد ناقل به کرونا مبتلا شده‌اند، عنوان کرد: تدابیر سخت‌تری برای مقابله با وضعیت فعلی اندیشیده شده که در این راستا مردم باید به‌طور جدی در اجرای مصوبات همکاری لازم را داشته باشند.

فرماندار ویژه شهرستان دزفول گفت: مراکز تزریق واکسن با ظرفیت‌های بیشتری افزایش یافتند و در چند روز آینده نیز به شمار مراکز افزوده خواهد شد.

فرهمندپور افزود: روز سه‌شنبه همه پایگاه‌های تزریق هر دو دُز واکسن در شهرستان دزفول تعطیل خواهند بود و از روز چهارشنبه سوم شهریورماه با رسیدن سهمیه جدید واکسن، فعالیت خود را از سر خواهند کرد.

فرهمندپور با تأکید بر اینکه مردم از مراجعه به مراکز واکسیناسیون بدون ثبت‌نام در سامانه خودداری کنند، افزود: در ستاد مقابله با کرونا مصوب شده که به هیچ عنوان افرادی که در سامانه نام‌نویسی نکرده‌اند، واکسن کرونا دریافت نکنند.

وی بیان کرد: در هفته گذشته نیز دزفول به‌صورت مجدد از نظر تزریق واکسن با تزریق هفت هزار و ۲۰۰ واکسن در یک روز در جایگاه دوم کشوری قرار گرفت.

فرماندار ویژه دزفول اضافه کرد: تاکنون در شهرستان دزفول ۴۳ درصد جامعه هدف دُز اول و ۳۰ درصد دُز دوم واکسن را دریافت کرده‌اند.

فرهمندپور با بیان اینکه بعد از اهواز و آبادان بیشترین جامعه هدف واکسیناسیون در استان متعلق به شهرستان دزفول است، تأکید کرد: استقبال از واکسیناسیون در شهرستان دزفول خوب است و بر اساس گزارش‌ها، مرگ‌ومیر ناشی از کرونا در سنین بالا و افراد دارای بیماری زمینه‌ای در دزفول که کاملاً واکسینه شده‌اند، کاهش محسوسی یافته است.

وی ضمن قدردانی از زحمات کادر درمان گفت: همکاری هیئت‌های مذهبی شهرستان، مردم و نیروی انتظامی در اجرای برنامه‌های دهه اول محرم جای تقدیر دارد؛ همچنین از مردم و خیرانی که نذورات خود را با اهدای سرنگ، سرم، مواد ضدعفونی‌کننده و دیگر اقلام ضروری ادا کردند، قدردانی می‌کنیم.

فرهمندپور یادآور شد: در این مدت یک فرد نیکوکار با اهدای ۵۰ هزار سرنگ و نیکوکار دیگری با اهدای چند کپسول اکسیژن به حوزه درمانی شهرستان کمک به سزایی کردند.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=104516

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.