فرمانده انتظامی خوزستان از دستگیری ۹۰ نفر از عاملان تیراندازیهای غیر مجاز و دارندگان سلاح غیرمجاز و کشف ۱۰۴ قبضه انواع سلاح در پنج روز گذشته در سطح استان خبر داد.
به گزارش تابا، سردار حیدر عباسزاده در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی، طرح پاکسازی مناطق آلوده از لوث عاملان تیراندازی و دارندگان سلاح غیر مجاز در سطح استان توسط پلیس اطلاعات، امنیت عمومی و مأموران انتظامی در پنج روز به اجرا درآمد.
فرمانده انتظامی استان خوزستان با اشاره به تأکید بر اجرای مستمر اینگونه طرحها و همکاری خوب مردم در موفقیتهای پلیس گفت: در این طرح ۹۰ نفر از عاملان تیراندازی و دارندگان سلاح غیر مجاز دستگیر، ۱۰۴ قبضه انواع سلاح از قبیل ۸۸ قبضه اسلحه شکاری، ۱۶ قبضه جنگی و یک هزار و ۲۴۵ عدد انواع مهمات کشف وضبط شد.