در یک اقدام ضربتی و با مشارکت ارگان های ذیربط ، تعداد ۴۷ نفر متکدی خارجی جمع آوری شدند.
به گزارش تابا؛احمد سراج معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی با اعلام خبر گفت: پیرو اقدامات شهرداری اهواز در طرح جمع آوری معتادان و متکدیان متجاهر، با دستور مقام محترم قضایی و هماهنگی نیروی محترم انتظامی و با شناسایی ۳ خانه محل اسکان اتباع خارجی، تعداد ۴۷ نفر متکدی خارجی جمع آوری و به سامان سرای شکوفا منتقل شدند.
وی در این خصوص افزود: اقدام ضربتی جمع آوری متکدیان، حاصل همکاری و هماهنگی بسیار خوب نهادهای ذیربط از جمله استانداری خوزستان، مقام قضایی، فرماندهی نیروی انتظامی و اداره کل اتباع بیگانه در کنار فعالیت نیروهای خدوم شهرداری اهواز می باشد.
سراج با اشاره به حضور متکدیان خارجی در سطح شهر و درخواست های مردمی جهت جمع آوری آنها گفت: وجود متکدیان خارجی چهره شهر را دستخوش تغییرات فراوانی کرده است. این افراد که عمدتا نیازمند نبوده و به فکر سودجویی می باشند، در این راه از زنان و بچه های خردسال جهت ایجاد حس ترحم و دلسوزی بهره فراوانی می برند. محیط های شهری که محل فعالیت همشهریان است بایستی سالم سازی شود. به موازات آن از همشهریان تقاضا داریم در خصوص هرگونه کمک به این افراد که عمدتا به صورت شبکه ای فعالیت می کنند، تجدید نظر کنند.
رییس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی با اعلام تشکر از مقام قضایی و فرماندهی محترم نیروی انتظامی اظهار کرد: هدف آن است که سطح شهر از وجود متکدیان و معتادان متجاهر پاکسازی گردد. در این زمینه برنامه ریزی های مناسبی صورت پذیرفته که اقدام ضربتی امروز یکی از برنامه های هماهنگ بوده است.
وی در ادامه به نقش پررنگ شهروندان اشاره کرد و گفت: در این زمینه به همکاری بیشتر شهروندان نیاز فراوانی احساس می شود. از همشهریان انتظار داریم جهت سالم سازی محیط های شهری از افراد متکدی، در صورت اطلاع از مکان سکونت این گونه افراد حتما از طریق تماس با سامانه ۱۳۷، شهرداری اهواز را در جمع آوری سایر متکدیان یاری کنند.