75 وکیل جدید در خوزستان جذب می‌شوند
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
9

۷۵ وکیل جدید در خوزستان جذب می‌شوند

  • کد خبر : 13818
  • 18 مهر 1396 - 17:43
۷۵ وکیل جدید در خوزستان جذب می‌شوند

رئیس کانون وکلای خوزستان از جذب ۷۵ وکیل جدید در این استان خبر داد. به گزارش تابا؛ نوال نزاری در نشست خبری با خبرنگاران رسانه‌های مختلف و خبرگزاری‌ها به بیان برخی از فعالیت‌های کانون وکلای خوزستان پرداخت و اظهار داشت: این کانون در سال ۱۳۸۱ از کانون مرکز جدا شد و به صورت مستقل فعالیت […]

رئیس کانون وکلای خوزستان از جذب ۷۵ وکیل جدید در این استان خبر داد.

به گزارش تابا؛ نوال نزاری در نشست خبری با خبرنگاران رسانه‌های مختلف و خبرگزاری‌ها به بیان برخی از فعالیت‌های کانون وکلای خوزستان پرداخت و اظهار داشت: این کانون در سال ۱۳۸۱ از کانون مرکز جدا شد و به صورت مستقل فعالیت خود را آغاز کرد.

 

وی در ادامه به برخی از مشکلات اوایل کار کانون وکلای خوزستان اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین مسایلی که با آن روبه‌رو بودیم نبود مکان استقرار بود، این مشکل با کمک همکاران حل شد و مدتی در منطقه کیان‌پارس، مدتی هم در منطقه کیان‌آباد مستقر بودیم و بعد از آن توانستیم مکان حاضر را بسازیم و به صورت دائمی مستقر شویم.

 

رئیس کانون وکلای خوزستان با اشاره به دیگر اقدامات این کانون بیان کرد: یکی از فعالیت‌ها راه اندازی کمیسیون کارآموزی بود تا وکلایی که تازه جذب می‌شوند در یک دوره ۱۸ ماهه آموزش‌های لازم در این زمینه را فرابگیرند.

 

وی راه اندازی دادگاه و دادسرای ویژه وکلا را نیز از دیگر برنامه‌های اجرا شده توسط کانون وکلای خوزستان برشمرد و در همین ارتباط توضیح داد: در این دادگاه و دادسرا به شکایات احتمالی مردم از وکلای استان رسیدگی می‌شود.

 

نزاری با اشاره به اینکه انتخابات کانون وکلا هر ۲ سال یکبار انجام می‌شود، تصریح کرد: در انتخابات عمومی اعضای هیئت رئیسه برگزیده می‌شوند و اعضای این هیئت در یک جلسه داخلی رئیس و نائب رئیس را از بین خود برمی‌گزینند.

 

وی اضافه کرد: کانون وکلای خوزستان به صورت شورایی اداره می‌شود و ۵ نفر عضو اصلی هیئت رئیسه و سه عضو علی البدل نیز دارد.

 

رئیس کانون وکلای خوزستان تاکید کرد: اگر بخواهیم با مردم بیشتر تعامل داشته باشیم باید در فعالیت‌های اجتماعی آنها بیشتر حضور یابیم. همچنین از هر ایده‌ای که به نفع مردم باشد در چارچوب قانون حمایت می‌کنیم.

 

نزاری خاطرنشان کرد: در سوم آذر ماه امسال آزمون وکالت از سوی سازمان سنجش برگزار می‌شود که از این طریق ۷۵ وکیل جدید در خوزستان جذب می‌شوند.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=13818

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.