81 قبضه سلاح غیرمجاز طی 5 روز گذشته در خوزستان کشف شد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 22 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Sunday - 14 September - 2025
2

۸۱ قبضه سلاح غیرمجاز طی ۵ روز گذشته در خوزستان کشف شد

  • کد خبر : 53476
  • 02 دی 1397 - 9:13
۸۱ قبضه سلاح غیرمجاز طی ۵ روز گذشته در خوزستان کشف شد

 فرمانده انتظامی خوزستان با بیان این که پلیس با دارندگان سلاح غیرمجاز و عاملین تیراندازی های غیرمجاز مماشات نمی کند، گفت: ۸۱ قبضه سلاح غیر مجاز طی پنج روز گذشته در سطح استان توسط ماموران پلیس کشف شد.   به گزارش تابا؛به نقل از پایگاه خبری پلیس سردارحیدر عباس زاده شامگاه شنبه در تشریح این […]

 فرمانده انتظامی خوزستان با بیان این که پلیس با دارندگان سلاح غیرمجاز و عاملین تیراندازی های غیرمجاز مماشات نمی کند، گفت: ۸۱ قبضه سلاح غیر مجاز طی پنج روز گذشته در سطح استان توسط ماموران پلیس کشف شد.

 

به گزارش تابا؛به نقل از پایگاه خبری پلیس سردارحیدر عباس زاده شامگاه شنبه در تشریح این خبر با تاکید بر برخورد قاطعانه پلیس با دارندگان سلاح های غیرمجاز و عاملین تیراندازی، اظهار داشت: در راستای ارتقاء امنیت عمومی استان و اجرای طرح جمع آوری سلاح و مهمات غیرمجاز، با برنامه ریزی های مناسب و ارائه راهکارهای اجرایی دستورات عملیاتی به پلیس اطلاعات و امنیت عمومی انتظامی استان ابلاغ شد و طی یک سری عملیات پی در پی ۶۱ نفر از عاملین تیراندازی و دارندگان سلاح غیر مجاز شناسایی و دستگیر شدند.

 

فرمانده انتظامی خوزستان ادامه داد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان تعداد ۱۰ قبضه سلاح جنگی و ۷۱ قبضه سلاح شکاری غیرمجاز به همراه ۳۱۲ عدد انواع فشنگ کشف و ضبط شد.

 

وی تصریح کرد: نیروی انتظامی عزم خود را برای برخورد قانونی با دارندگان سلاح های غیرمجاز و عوامل تیراندازی ها جزم نموده و با افراد خاطی هرگز مماشات نخواهد کرد.

 

فرمانده انتظامی ماهشهر از شناسایی و دستگیری یک سارق موبایل قاپ حرفه ای با ۱۶ فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.

 

همچنین سرهنگ جلیل زبیدی گفت: در پی وقوع چند فقره موبایل قاپی در سطح شهرستان ماهشهر ، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت و ماموران پلیس آگاهی با گشت زنی نامحسوس یک سارق در خصوص سرقتهای به وقوع پیوسته را شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی در مخفیگاهش دستگیر کردند.

 

فرمانده انتظامی ماهشهر ادامه داد: متهم در تحقیقات پلیس به ۱۶فقره موبایل قاپی در سطح شهرستان ماهشهر اعتراف کرد که پس از تشکیل پرونده برای طی مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی داده شد.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=53476

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.