تاکید وزیر کشور بر تسریع طرح‌های فاضلاب و دفع آب‌های سطحی خوزستان
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
1

تاکید وزیر کشور بر تسریع طرح‌های فاضلاب و دفع آب‌های سطحی خوزستان

  • کد خبر : 107715
  • 08 آبان 1400 - 8:34
تاکید وزیر کشور بر تسریع طرح‌های فاضلاب و دفع آب‌های سطحی خوزستان
 وزیر کشور بر لزوم تسریع در روند اجرای طرح‌های فاضلاب و دفع آب‌های سطحی استان خوزستان تاکید کرد.

به گزارش تابا؛ احمد وحیدی در پایان جلسه بررسی وضعیت فاضلاب و دفع آب‌های سطحی استان خوزستان که در استانداری خوزستان برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این جلسه راجع به وضعیت فاضلاب و دفع آب‌های سطحی شهرهای اهواز، کارون، آبادان و خرمشهر صحبت کردیم. طرح‌هایی شروع شده‌اند و کارهای گسترده‌ای شکل گرفته است؛ هم طرح‌های ضربتی و هم طرح جامع فاضلاب با سرعت خوبی جلو رفته است.

وی افزود: ارزیابی‌ها صورت گرفته و ان‌شاءالله کارها با سرعت بیشتری پیش برود. البته این سرعت، آنچه که قبلا بوده نیست. متاسفانه دوره نسبتا طولانی به این موضوع بی توجهی شده است.

وحیدی گفت: کارهای عقب مانده وجود دارد اما استانداری، شهرداری و آبفا دست به دست هم داده‌اند تا کار دنبال شود. پیشرفت نسبتا خوب بوده اما باز هم باید تسریع شود تا در شرایط احتمالی باران‌های سیل‌آسا بتوانیم پاسخگو باشیم.

وزیر کشور افزود: موضوع فاضلاب و روان‌آب‌های سطحی درباره سه شهر دیگر نیز بررسی شد و قرار شد کنترل پروژه دقیق‌تری توسط معاونت عمرانی و مدیریت بحران استان خوزستان انجام شود و دائما پیگیری شود که در زمان‌های پیش‌بینی شده به نتیجه برسیم.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=107715

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.