ذرت های آلوده در بندر امام خمینی تا یک ماه آینده تعیین تکلیف می شوند
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025
3

ذرت های آلوده در بندر امام خمینی تا یک ماه آینده تعیین تکلیف می شوند

  • کد خبر : 110137
  • 22 آذر 1400 - 8:50
ذرت های آلوده در بندر امام خمینی تا یک ماه آینده تعیین تکلیف می شوند
نماینده قوه قضاییه در سازمان اموال تملیکی گفت: ظرف یک ماه آینده ۲۰ هزار تن ذرت آلوده باقی مانده در انبار‌های بندر امام خمینی تعیین تکلیف می‌شوند.

به گزارش تابا ،  قاسم رسولی فاضل در بازدید از مجتمع بندری امام خمینی گفت: از چند سال گذشته ۱۲۰ هزار تن ذرت آلوده در انبار‌های بندر امام خمینی نگهداری می‌شد که در یک سال گذشته ۱۰۰ هزار تن آن خارج شده است.

وی با اشاره به تاکید ریاست قوه قضاییه بر مختومه شدن این پرونده افزود: تا یک ماه آینده وضعیت ۲۰ هزار تن ذرت‌های دیگر نیز تعیین تکلیف خواهد شد.

نماینده قوه قضاییه در سازمان اموال تملیکی بیان کرد: وظایف قانونی دستگاه‌های اجرایی از جمله گمرکات اعلام متروکه شدن کالا‌های رسوب شده در بنادر می‌باشد و عزم و جدیت دستگاه قضایی و سازمان اموال تملیکی در شناسایی به موقع اموال متروکه در بنادر می‌باشد.

قاسم رسولی فاضل ضمن اظهار تأسف از برخی تعلل‌ها و قصور‌ها در ثبت اظهار‌نامه برخی محمولات که بعضا به مدت ٩ سال طول کشیده است، بر لزوم حساسیت نسبت به بیت المال، التزام به مفاد قانون و عمل به موقع در انجام وظایف محموله تأکید کرد.

وی با اشاره به اینکه تقصیراتی در این بین وجود دارد، افزود: با تلاش قوه قضاییه و هم‌گرایی و همصدایی بین دو دستگاه قضایی و اجرایی به دنبال رفع این مشکلات هستیم.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=110137

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.