خوزستان بارانی می شود
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 26 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Thursday - 18 September - 2025
1

خوزستان بارانی می شود

  • کد خبر : 110893
  • 06 دی 1400 - 17:15
خوزستان بارانی می شود
مدیرکل هواشناسی خوزستان از آغاز فعالیت سامانه بارشی بعدی در استان از روز چهارشنبه خبر داد.

به گزارش تابا؛ محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: بنا بر بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، تا فردا جو پایداری روی استان خوزستان حاکم است. در این مدت پدیده غالب در اکثر نقاط استان مه یا مه رقیق یا غبار صبحگاهی خواهد بود.

وی افزود: تا اوایل فردا شمال خلیج فارس مواج پیش‌بینی می‌شود. موج بعدی بارندگی از روز چهارشنبه استان خوزستان را تحت تاثیر قرار می‌دهد که تا اواسط هفته آینده باعث رگبار و رعد و برق، وقوع تندباد لحظه‌ای، بارش برف در ارتفاعات، در مناطق مستعد بارش تگرگ و در برخی نقاط آبگرفتگی معابر و طغیان مسیل‌ها خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته شوش با ۱۹.۱ و ایذه با ۰.۶ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. در این مدت تغییرات دمای اهواز بین ۵.۹ و ۱۷.۸ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=110893

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.