فضای مجازی در کشور و استان آبستن بسیاری از آسیب های اجتماعی است که متاسفانه روند رو به رشدی را طی می کند.
دکتر محمد صادق کریمی کیا، مدیر کل امور اجتماعی استانداری خوزستان در جلسه نشست هم اندیشی فعالان فضای مجازی استان که بعد از ظهر دیروز (چهارشنبه ١۶ شهریورماه) برگزار شد، در پایان جلسه در گفت و گو با خبرنگار تابا؛ با اشاره به ظرفیت های موسسات و فعالین حوزه فضای مجازی، اظهار کرد: استانداری خوزستان نیاز دارد افراد فعال در حوزه فضای مجازی را شناسایی کند تا بتواند با استفاده از ظرفیت آنها در رفع مسایلی که استان با آن دست و پنجه نرم میکند، قدم بردارد.
وی با بیان اینکه حوزه معاونت سیاسی اجتماعی و به ویژه حوزه امور اجتماعی استانداری خوزستان، مسئول رسیدگی به آسیب های اجتماعی است، گفت: فضای مجازی در کشور و استان آبستن بسیاری از آسیب های اجتماعی است که متاسفانه روند رو به رشدی را طی می کند.
وی افزود: در همین راستا از فعالین فضای مجازی استان دعوت به عمل آمد تا ظرفیت ها و قابلیت های خود را در جهت کاهش آسیب های اجتماعی حاصل از فضای مجازی به استانداری و مجموعه معاونت سیاسی و اجتماعی ارایه دهند و در جهت کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی پیشگام باشند.
کریمی کیا اذعان داشت بنظر میرسد فعالان فضای مجازی در حوزه های حمایت از حقوق شهروندی، ارتقای شاخص اجتماعی و بهبود شاخص های اجتماعی و فرهنگی استان که مدنظر استانداری است، از ظرفیتهای خوبی برخوردار هستند لذا از آنها می خواهیم هر چه سریعتر در این حوزه ها ورود کنند.
مدیر کل امور اجتماعی استانداری خوزستان، اظهار کرد: در این نشست مقرر شد فعالان فضای مجازی در جلسه آینده، طرح های خود را ارائه دهند و مدیران استان را از ظرفیت های خود مطلع سازند تا خلاها و کمبودها در این حوزه را شناسایی و مرتفع سازیم.
وی خواستار حمایت فعالان مجازی در فرایند توسعه استان خوزستان شد و گفت: باید هر چه سریعتر شاخص های فرهنگی و اجتماعی خوزستان نسبت به استانهای دیگر افزایش یابد.
دکتر کریمی کیا، بیان داشت: تکنولوژی جدید می تواند خلاهای در پیش رو را جبران کند بنابراین تلاش فعالان حوزه مجازی از اهمیت خاصی برخوردار است.
این جامعه شناس در خصوص، انتظاراتش از فعالان حوزه فضای مجازی استان برای کاهش آسیب های اجتماعی، گفت: حوزه بی سوادی ، بازماندگی از تحصیل، اصلاح رفتارها و دیده شدن حقوق شهروندی از جمله موارد در دستور کار و مطرح شده است.
وی اضافه کرد: انتظار ما از فعالان حوزه مجازی، مخاطب شناسی و آگاهی از نوع کالای مصرفی فرهنگی مورد علاقه آنها است. همچنین از آنها می خواهیم آمارهایی از نرخ رشد، ویژگی ها، سن، جنس و نوع محتوای استفاده کاربران از دنیای مجازی را به امور اجتماعی استانداری ارائه دهند.
کریمی کیا در جهت حمایت از فعالان حوزه مجازی استان خوزستان، یادآور شد: سیاست وزارت کشور در سال ۹۶ حمایت از تولید محتوای فضای مجازی سمعی و بصری است. که از این فضا برای کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در کشور و استان استفاده می شود./محبوبه میان آبی