سه فوتی «اُمیکرون» در ایران سالمند بودند
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 26 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Thursday - 18 September - 2025
1

سه فوتی «اُمیکرون» در ایران سالمند بودند

  • کد خبر : 111945
  • 26 دی 1400 - 13:09
سه فوتی «اُمیکرون» در ایران سالمند بودند
 سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با اشاره به سه فوتی ناشی از «امیکرون» در کشور گفت: این افراد سالمند بوده و واکسیناسیون خود را به طور کامل (در سه نوبت) انجام نداده بودند.

به گزارش تابا؛ مهندس محمد هاشمی از افزایش تعداد مبتلایان به اُمیکرون در کشور به یک هزار و ۱۶۲ مورد خبر داد و گفت: تعداد مبتلایان اُمیکرون در مشهد مقدس با ۲۴۹ مورد، افزایش چشمگیری داشته است.

وی گفت: متاسفانه در هر یک از شهرهای تبریز، یزد و شهرکرد، شاهد یک فوتی مبتلا به اُمیکرون بوده‌ایم و یک مورد بدحال هم در اهواز تحت مراقبت است.

وی افزود: افرادی که در شهرهای فوق، جان خود را از دست داده‌اند، سالمند بوده و واکسیناسیون خود را به طور کامل (در سه نوبت) انجام نداده بودند.

هاشمی تاکید کرد: همچنین در سنین بالا امکان وجود عوامل خطر از جمله بیماری‌های مختلف مانند فشار خون بالا و دیابت وجود دارد و همین موضوع ضرورت توجه به هشدارهای بهداشتی را بویژه در این سنین جدی‌تر می‌کند.

سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت یادآور شد: اگرچه قدرت مرگ‌باری اُمیکرون اندک است و همانطور که مشاهده می‌شود از یک هزار و ۱۶۲ مورد مبتلا، سه نفر جان خود را از دست داده‌اند، اما باید پروتکل‌ها را رعایت و در اسرع وقت نسبت به تکمیل واکسیناسیون اقدام کرد.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=111945

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.