۱۰ زمین ورزشی به نوجوانان و جوانان اهوازی اهدا شد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 25 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Wednesday - 17 September - 2025
3
شهردار اهواز:

۱۰ زمین ورزشی به نوجوانان و جوانان اهوازی اهدا شد

  • کد خبر : 134935
  • 24 آبان 1402 - 0:42
۱۰ زمین ورزشی به نوجوانان و جوانان اهوازی اهدا شد
امینی با بیان اینکه امروز ۱۰ زمین ورزشی به نوجوانان و جوانان اهوازی اهدا شده است، گفت: در بخش فرهنگی و ورزشی که یکی از ارکان زندگی اجتماعی است اعتبارات خوبی توسط شورای شهر مصوب شده و در حال جذب است و اقدامات خوبی در این خصوص در حال انجام است اما اصل همه این اتفاقات و فلسفه حضور هر هفته در محله، برای مشارکت بیشتر و مداخله بیشتر شهروندان برای اعلام اولویت‌های محلی برای برنامه‌ریزی‌ها است.

رضا امینی در آیین بهسازی و بهره‌برداری از ۱۰ زمین ورزشی روباز که امروز (۲۳ آبان‌ماه) برگزار شد، اظهار کرد: شهرداری به تنهایی نمی‌تواند مدیریت شهری را فرماندهی و راهبری کند و حتماً باید افرادی به عنوان ناظر نظارت کنند تا خدمت‌رسانی به مردم در مسیر درست انجام شود. در یک بازه زمانی کار شهرداری‌ها با نام بلدیه، جمع‌آوری زباله و نظافت شهرداری بود و وظیفه دیگری نداشتند. اما امروز شهرداری‌ها در همه ابعاد زندگی مردم وظیفه و نقش اساسی دارند بنابراین باید افکار و اندیشه‌های متعدد، متنوع و بعضاً متضاد در کنار هم قرار بگیرند تا برون‌داد آن‌ها موجب تحول در شهر برای مردم شود.

وی عنوان کرد: شهرداری بر اساس سیاست‌هایی که شورای شهر تنظیم و اعتباراتی که مصوب می‌کنند، حرکت می‌کند و به مردم خدمات ارائه می‌دهد. در سطح کشور هر شهرداری با موضوعاتی مواجه است که بخش مهمی از توان و انرژی شهرداری را به خود اختصاص می‌دهد. مجموعه چالش‌هایی که در شهرداری‌های کشور وجود دارد در شهر اهواز جمع شده است و هر یک از این چالش‌ها می‌تواند شرایط را برای مدیریت شهری سخت و شهرداری را از اهداف خود دور کند.

شهردار اهواز گفت: آنچه موجب وضع موجود در شهر اهواز شده، بی‌توجهی به مبانی و زیرساخت‌های شهری و غفلت در بعضی از موارد بوده است. البته این گفته نافی زحمات گذشتگان نیست اما به نظر من به شأن و منزلت اهواز توجه کافی و وافی نشده است. انواع مشکلاتی که در کشور وجود دارد در اهواز انباشته شده است. بنابراین طبیعی است که به همان میزان، انرژی برای رفع این مشکلات نیاز باشد و برای این کار به هم‌افزایی و همدلی، کار جهادی و شبانه‌روزی، پاکدستی، صداقت و امانت‌داری در حفظ بیت‌المال و حقوق مردم نیاز داریم.

امینی با بیان اینکه باید با همه انرژی و توانمندی‌ها در کنار هم قرار بگیرند، عنوان کرد: با توجه به اینکه سابقه عضویت در شورای شهر داشته‌ام از روی برادری نکاتی را عرض می‌کنم. شورا محل شور و مشورت است. در مشورت و نظام شورایی باید ظرفیت افزایش یابد و تضارب افکار را بپذیریم و باید با حفظ حرمت‌ها تلاش شود که اندیشه‌های مختلف در کنار هم قرار بگیرند و خروجی آن به نفع مردم رقم بخورد.

وی افزود: حرف‌های غیرضروری و نکات غیرمطلوب، قطعاً برنده‌ای نخواهد داشت و هم مردم و هم شورا و شهرداری ضرر می‌کنند و کسانی که به ریش همه ما می‌خندند همان کسانی هستند که فضای اختلاف را راهبری می‌کنند. هر چند تعداد این افراد در مقابل عظمت کاری که در حاکمیت و شهرداری در حال انجام است بسیار کم و ناچیز است اما گاهی پشه در یک فضا با سر و صدایی که ایجاد می‌کند مانع از خواب انسان می‌شود و یک عنصر کوچک مانع از حفظ آرامش و امنیت در یک مجموعه می‌شود.

شهردار اهواز گفت: این نکات را عرض کردم تا همه بدانند که امروز نیاز داریم از خوزستان یک صدای واحد به مسئولان دولتی و حاکمان پایتخت برسد. انسجام، همدلی، وحدت و برادری و کار جمعی باید به عنوان یک الگو مانند دیگر الگوهای فرهنگی که از خوزستان به کل کشور صادر می‌شود را ببینند تا حمایت‌های بی‌دریغ و مستمر از برنامه‌های خوزستان داشته باشند. در غیر این صورت هم منابع به سمت و سوی بخش‌های مختلف و دیگر مناطق کشور می‌رود و هم تکالیفمان بلاتکلیف می‌ماند. استدعا دارم هر کسی می‌تواند به این وحدت و همدلی کمک کند.

وی افزود: کینه‌توزی‌ها، رقابت‌های منفی، اطلاعات غیرضرور و به کار بردن مسائل غیرمفید که حاصل شیطنت‌های بیرون از مدیریت شهری هستند، آفت بزرگ و سم مهلکی برای برنامه‌هایی هستند که مردم می‌توانند از آن‌ها منتفع شوند.

امینی با بیان اینکه امروز ۱۰ زمین ورزشی به نوجوانان و جوانان اهوازی اهدا شده است، گفت: در بخش فرهنگی و ورزشی که یکی از ارکان زندگی اجتماعی است اعتبارات خوبی توسط شورای شهر مصوب شده و در حال جذب است و اقدامات خوبی در این خصوص در حال انجام است اما اصل همه این اتفاقات و فلسفه حضور هر هفته در محله، برای مشارکت بیشتر و مداخله بیشتر شهروندان برای اعلام اولویت‌های محلی برای برنامه‌ریزی‌ها است.

وی افزود: اگر می‌خواهیم به اهداف برنامه و بودجه سالیانه برسیم و سیاست‌ها را محقق کنیم باید به خوبی از فرصت‌های طلایی خدمت استفاده کنیم. هر چه حاشیه‌ها بیشتر و بزرگ‌تر شود از متن بیشتر دور می‌شویم و هر چه موضوعات غیرمرتبط و غیرضروری

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=134935

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.