پروژه ‌باغ وحش مصنوعی در اهواز اجرا می‌شود
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 22 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Sunday - 14 September - 2025
4
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اهواز خیر داد:

پروژه ‌باغ وحش مصنوعی در اهواز اجرا می‌شود

  • کد خبر : 138124
  • 18 تیر 1403 - 22:19
پروژه ‌باغ وحش مصنوعی در اهواز اجرا می‌شود

سجاد حیدری در نشست خبری با برخی از اصحاب رسانه به فعالیت سازمان زیباسازی شهرداری اهواز اشاره کرد و گفت: فعالیت سازمان زیباسازی شهرداری اهواز به سه بخش دیوارنگاره‌ها، فضاسازی شهری، نورپردازی‌ها و المان ها تقسیم می‌شود و همچنین در زمینه طراحی هندسی میادین و مبلمان شهری هم فعالیت می‌کند. وی به  بیان برخی از […]

سجاد حیدری در نشست خبری با برخی از اصحاب رسانه به فعالیت سازمان زیباسازی شهرداری اهواز اشاره کرد و گفت: فعالیت سازمان زیباسازی شهرداری اهواز به سه بخش دیوارنگاره‌ها، فضاسازی شهری، نورپردازی‌ها و المان ها تقسیم می‌شود و همچنین در زمینه طراحی هندسی میادین و مبلمان شهری هم فعالیت می‌کند.

وی به  بیان برخی از اقدامات این سازمان پرداخت و گفت: در خصوص دیوارنگاره‌های شهری نسبت به ۱۰ سال گذشته از نظر کمیت و کیفیت ارتقای خوبی داشته‌ایم و همچنین ترسیم دیوارنگاره‌های مرتفع در خصوص یادواره شهدای خوزستان و نصب تمثال برخی شهدا در شهر انجام شده است و دیوارنگاره‌هایی در خصوص موضوعات فرهنگی و مذهبی در سطح شهر ترسیم شد.

حیدری در خصوص نورپردازی‌های سطح شهر گفت: یکی از وظایف اصلی این سازمان نورپردازی پل‌ها، ابنیه‌ها و میادین است که نورپردازی پل پنجم، پل چهارم، مسجد آذربایجانی، امارت معین التجار و ایجاد تونل نور در پارک میثاق بخشی از کارهای انجام شده در این زمینه هستند .

وی در ادامه گفت: سازمان زیباسازی از طریق انتشار فراخوان‌ها و دستورالعمل‌ها، آثار را در زمینه المان‌های شهری استفاده می‌کند که پس از تولید، به مناطق شهرداری تحویل داده می‌شوند، بنابراین نگهداری و حراست از آن‌ها در حوزه کارهای مناطق شهرداری اهواز است. البته المان‌ها یا نورپردازی‌ها گارانتی دارند و اگر بدون آسیب مانند تخریب یا سرقت، دچار مشکل شوند باید توسط پیمانکار اصلاح شوند.

حیدری در خصوص پروژه‌های امسال زیباسازی شهری اهواز گفت: پروژه نورپردازی تقاطع غیرهمسطح شهید کجباف که بزرگترین پروژه نورپردازی استان خوزستان است در سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید. همچنین با توجه به سختی ایجاد باغ وحش و نگهداری از حیوانات آن، پروژه ‌باغ وحش مصنوعی در پارک حجاب با بیش از ۳۰ گونه حیوان اجرا می‌شود.

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اهواز با گلایه در خصوص تخریب و سرقت المان‌های شهری گفت: با وجود همه تمهیداتی که برای حفظ المان‌های شهری اهواز اندیشیده می‌شود، باز هم می‌بینیم المان‌ها سرقت می‌شوند با این حال آنچه در توان است برای پیشگیری از سرقت‌ها انجام شده است.

حیدری عنوان کرد: اولین دلیل خاموشی المان‌های شهر اهواز، سرقت است. ما از لوازمی استفاده می‌کنیم که دو تا پنج سال گارانتی دارند، اما اولین علت خاموشی‌ها سرقت تجهیزات آن‌ها است و ۹۰ درصد موارد خاموشی به دلیل سرقت رخ می‌دهد.

وی افزود: انتظار همکاری بیشتری از سوی نیروی انتظامی و قوه قضاییه داریم تا این سرقت‌ها کاهش یابد. گاه این سرقت‌ها از طریق رودخانه و شبانه با روش‌های مختلف اتفاق می‌افتد. شاید سارقی که قبلا سرقت می‌کرد، امسال هم این کار را تکرار کند زیرا راه و چاه را یاد گرفته است.

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اهواز در خصوص اماکن تاریخی اهواز گفت: اماکن تاریخی اهواز سرمایه مردم اهواز هستند و قدمت دارند و باید حفظ شوند. کاری که از دست ما در این زمینه برمی‌آید، نورپردازی اماکن است، ما در سازمان زیباسازی برای زیباسازی باید طرح و ایده بدهیم و الگوسازی کنیم و نباید درگیر کار اجرایی شویم زیرا اگر درگیر کار اجرایی شویم، عقب می‌افتیم. دستگاه‌ها و ادارات هم باید در فضاسازی شهر به ویژه در مناسبت‌ها همکاری کند. همه باید کمک کنند تا شهر به مرحله جذب توریست برسد.

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=138124

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.