بهره مندی بیش از ۳ هزار نفر/ بهره برداری از پروژه آبرسانی به روستاهای جنوبی چغامیش دزفول
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
0

بهره مندی بیش از ۳ هزار نفر/ بهره برداری از پروژه آبرسانی به روستاهای جنوبی چغامیش دزفول

  • کد خبر : 141753
  • 11 خرداد 1404 - 23:19
بهره مندی بیش از ۳ هزار نفر/ بهره برداری از پروژه آبرسانی به روستاهای جنوبی چغامیش دزفول
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: پروژه تکمیل آبرسانی به روستاهای جنوبی بخش چغامیش شهرستان دزفول امروز به بهره ‌برداری رسید.

صابر علیدادی در آیین بهره ‌برداری از این پروژه که با حضور مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی و فرماندار ویژه این شهرستان برگزار شد، اظهارکرد: این پروژه آبرسانی که تاسیسات آن در روستای دهنو باقر قرار دارد، آب شرب روستاهای دهنو باقر، خوزینه باقر، بنه عاطی، بنه عاصی، عبدعون و بنه حاجات را تامین خواهد کرد.

وی افزود: این پروژه شامل تجهیز چاه، توسعه شبکه توزیع، اجرای خط انتقال و اصلاح تاسیسات موجود بوده که با اعتباری معادل ۱۲ میلیارد تومان اجرا شده است و امروز به بهره‌برداری رسید.

علیدادی ضمن قدردانی از پیگیری ‌های پاپی‌زاده نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی و علیرضا خردمند فرماندار ویژه دزفول در راستای به نتیجه رسیدن این پروژه شاخص و مهم در شهرستان دزفول، تاکید کرد: اجرای این پروژه‌ها گامی موثر برای افزایش تاب‌آوری شبکه آبرسانی، ارتقای سطح خدمات‌رسانی و بهبود کیفیت زندگی ساکنان مناطق شهری و روستایی دزفول است.

وی یادآور شد: جمعیت تحت پوشش این طرح بیش از ۳ هزار نفر است که از آب شرب با کیفیت و پایدار بهره‌مند می‌شوند.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=141753

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.