نان مرغوب و باکیفیت یکی از مطالبات دیرینه مردم خوزستان است و شاخص های کیفی نان در استان در مقایسه با سایر مناطق کشور بسیار پائین تر است و نظارت ها بر نحوه کارکرد نانوایی ها خروجی مناسب نداشته است.
به گزارش تابا؛ غلامرضا شریعتی در نشست کارگروه آرد و نان استان در تالار اداری دفتر استاندار خوزستان گفت: مجموعه دست اندرکار نان در استان باید برنامه ای که قابلیت اجرایی داشته باشد تدوین کند تا پخت نامرغوب نان در خوزستان به تدریج اصلاح شود.
وی با بیان اینکه نان مرغوب و باکیفیت یکی از مطالبات دیرینه مردم خوزستان است افزود:شاخص های کیفی نان در استان در مقایسه با سایر مناطق کشور بسیار پائین تر است و نظارت ها بر نحوه کارکرد نانوایی ها خروجی مناسب نداشته است.
نماینده عالی دولت در استان خوزستان در این نشست که شماری از مسئولان اجرایی و اتحادیه نانوایان استان حضور داشتند پیشنهاد کرد یکی از مناطق شهری اهواز به عنوان پایلوت برای بهبود وضعیت کیفی نان مشخص شود.
شریعتی با تاکید بر اجرای این پیشنهاد که به گفته وی می تواند منجر به بهبود تدریجی نان در استان شود اظهار کرد: برای تعیین یک منطقه در اهواز به عنوان پایلوت بهبود کیفی نان ، یک گروه ویژه مشخص شود و به صورت منظم نظارت کرده و گزارش ها را به کارگروه آرد و نان استان ارائه کند و استانداری خوزستان نیز آمادگی دارد تسهیلات و اعتبارات لازم را برای اجرای این پیشنهاد تامین کند.
استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه اینگونه نشست ها باید برای مردم خروجی مناسب و عملی داشته باشد اظهار کرد:بارها چنین نشست هایی با محوریت بهبود کیفی نان برگزار شده ولی منجر به بهبود نسبی نان و ارتقای شاخص های بهداشتی نانوایی ها نشده است.
شریعتی با اشاره به اینکه حجم ضایعات نان در استان به دلیل کیفیت پائین آن همچنان بالا است افزود: این مساله پذیرفتنی نیست و باید چاره ای برای برون رفت از این چالش اندیشید.
وی در این نشست انتقاد از ثابت نگه داشتن قیمت نان در سه سال اخیر را که از سوی اتحادیه نانوایان استان مطرح شد پذیرفت ولی افزایش قیمت نان را به بهبود نسبی پخت نان منوط کرد.