فرزندان خوزستان را تخریب نکنیم/ ابراهیم زنگنه
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
4

فرزندان خوزستان را تخریب نکنیم/ ابراهیم زنگنه

  • کد خبر : 38474
  • 19 تیر 1397 - 13:34
فرزندان خوزستان را تخریب نکنیم/ ابراهیم زنگنه

متأسفانه شاهد یکسری بداخلاقی ها و عبارات کاملاً نسنجیده و نادرست با نشر برخی مطالب و کامنت های موهن علیه یکی از شخصیت های ملی اصلاح طلب ، چهره ماندگار علم کشاورزی ایران، جناب آقای دکتر بخشنده معاون محترم ، سختکوش و ایثارگر ، مقام عالی وزارت جهادکشاورزی، توسط فردی با هویت نامشخص ، مجهول […]

متأسفانه شاهد یکسری بداخلاقی ها و عبارات کاملاً نسنجیده و نادرست با نشر برخی مطالب و کامنت های موهن علیه یکی از شخصیت های ملی اصلاح طلب ، چهره ماندگار علم کشاورزی ایران، جناب آقای دکتر بخشنده معاون محترم ، سختکوش و ایثارگر ، مقام عالی وزارت جهادکشاورزی، توسط فردی با هویت نامشخص ، مجهول الهویه و اسم جعلی بوده ایم.

 

اینجانب حدود چند ماه پیش طی مطلبی تحت عنوان: « خوزستان کوره آدم سوزی » در خصوص روند نامیمون و شوم برخوردهای تخریبی و نابودکننده علیه چهره ها و شخصیت های خدوم استان از هر جناح و گروه سیاسی تذکر جدی و هشدار داده که امروز مشکل اول و اصلی خوزستان ، خالی شدن آن از منابع انسانی متخصص کارآمد بومی و مهمترین علت مهاجرت و فرار آنها رفتارهای ناشایست و قبیحانه برخی گروهها و افراد کم یا بی اطلاع ، مغرض و سودجویی است که مدام پیگیر خرده مطالبات غیر واقعی و بی اثر خود در سطح استان خوزستان هستند.

 

اگر یک بررسی خلاصه و سرانگشتی از اوضاع منابع انسانی کشور و دیگر استان های همجوار در همین دو سه دهه اخیر صورت گیرد کاملاً مشخص خواهد شد که هیچ استانی با بضاعت انسانی و چهره های فرهیخته خود همچون خوزستان برخوردهای حذفی و تخریبی نداشته است.

 

مانیفست ماندگاری و جذب مجموعه انسانی متخصص خوزستان با کدام استان کشور قابل مقایسه است؟

آیا امروزه خوزستان مهمترین مشکل و معضل مزمن آن نبود یا کمبود منابع انسانی متخصص، دلسوز و کارآمد بومی و وجود برخی مدیران درجه سه غیربومی نیست؟!

 

 

چرا در همین استان های همجوار فارس یا اصفهان یا حتی چهار محال ، کهگیلویه و بویراحمد و ایلام ، برای جذب و بکارگیری بهترین مدیران کشور در بالاترین سطح و کیفیت انسانی بیشترین تلاش و پیگیری می‌شود آن وقت در خوزستان حداکثر رایزنی های نابخردانه و استان سوز از همه جا و همه کس انجام می شود تا فرزندان نخبه ، سالم و صالح استان را براحتی آب خوردن فراری دهند.

 

برادران و خواهران محترم
بزرگواران دلسوز خوزستان

مگر قرار است دیگر چه بلا و مصیبی سر خوزستان نابود شده بیاید که از خواب گران بیدار شویم؟

 

 

تا کی باید شاهد بد دلی ها ، حسادت ها ، کینه ورزی ها و دشمنی های بی پایه و اساس برخی افراد حقیر خرده پای منفعت طلب و خرده مطالبه گر در بین گروه های اجتماعی و اقوام محترم استان باشیم و دم بر نیاورده و سکوت مرگبار پیشه کنیم؟

 

انصافاً کمی تفکر

قدر چهره فرهیخته ، آگاه و دلسوزی که برای استان و کشور منشأ خدمات مؤثر بوده و هستند را بیشتر بدانیم. خداوکیلی حیف است فرزندان شایسته خوزستان بناحق و براحتی به قربانگاه حذف و بی اثر شدن بروند!

 

همین آقای دکتر بخشنده ، استاد دانشگاه ، ریاست اسبق دانشگاه شهید چمران اهواز و صاحب منصب بیش از چهارده سال وزارت جهادکشاورزی ( فرزند خوزستان ) با عمر بالای شصت سال و موی سر و محاسن سفید شده ، برای اعتلا و رشد و توسعه اقتصاد کشاورزی کشور و خوزستان محمتل زحمات شبانه روزی و پیگیر است.

 

دکتر بخشنده برای کشاورزی کشور و خوزستان کم زحمت نکشیده است. اجرای طرح ۵۵۰ هزار هکتاری ، طرح احیای نخیلات ابادان و خرمشهر، طرح مهار ریزگردهای استان ، ایجاد کانال انتقالی رودخانه کارون به شادگان و و و … بخش ناچیزی از اهتمام ایثارگرانه و همه جانبه ایشان برای احیاء و توسعه کشاورزی خوزستان است.

 

 

سخن زیاد و وقت اندک ، باشد برای فرصتی دیگر و پایان مطلب یادآور یک نکته طلایی و تکه شعری باشد که:
کس نرخارد پشت من. جز ناخن انگشت من

 

خوزستان بدست فرزندان برومند خود باید آباد و دارای توسعه همه جانبه ، متوازن و پایدار شود ، همانطوری که ایران عزیز می باید توسط هشتاد میلیون نفر آباد و توسعه مند گردد.

 

والسلام
ابراهیم زنگنه فعال اجتماعی و فرهنگی و کارشناس محیط زیست و توسعه پایدار

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=38474

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.