در پی بروز پدیده گرد و غبار در برخی شهرهای خوزستان، میزان آلودگی هوا در شوش به ۱۴ برابر حد مجاز رسید.
به گزارش تابا؛ میزان گرد وغبار در شهرهای شوش ۲ هزار و ۱۴۰ میکروگرم بر متر مکعب، دزفول ۸۵۷ میکروگرم بر متر مکعب، اندیمشک ۳۵۶ میکروگرم بر متر مکعب، حمیدیه ۳۷۱ میکروگرم بر متر مکعب، سوسنگرد ۳۵۹ میکروگرم بر متر مکعب، امیدیه ۳۵۴ میکروگرم بر متر مکعب، اهواز ۳۵۱ میکروگرم بر متر مکعب، خرمشهر ۲۶۴ میکروگرم بر متر مکعب، بندر امام ۲۵۲ میکروگرم بر متر مکعب، هندیجان ۲۰۰ میکروگرم بر متر مکعب و شادگان ۱۶۸ میکروگرم بر متر مکعب است.
هواشناسی خوزستان افزایش سرعت وزش باد را تا اواسط روز چهارشنبه و احتمال برخاستن مجدد گرد و غبار محلی را پیش بینی کرده است.
در روزهای اخیر میزان آلودگی در شهرهای شمالی استان همچون شوش و دزفول بیش از سایر شهرها بوده است.
علیرضا آذریان کارشناس مسئول آزمایشگاه هوای اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان پیش از این گفته بود: دلیل این مساله فعال شدن کانون های داخلی خوزستان در شمال (منطقه فکه) و شرق این استان است که با وزش باد تشدید می شود.