سهم 15درصدی خوزستان در مدال‌آوری کاروان پاراآسیایی ایران
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 25 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Wednesday - 17 September - 2025
2

سهم ۱۵درصدی خوزستان در مدال‌آوری کاروان پاراآسیایی ایران

  • کد خبر : 48022
  • 23 مهر 1397 - 18:57
سهم ۱۵درصدی خوزستان در مدال‌آوری کاروان پاراآسیایی ایران

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان با بیان این‌که از کل مدال‌های کسب شده توسط کاروان پاراآسیایی ایران، ۱۵ درصد آن متعلق به خوزستان است، گفت: این مهم افتخار خیلی بزرگی است و ما باید برنامه‌های خود را متفاوت‌تر از گذشته در نظر بگیریم زیرا سطح توقعات بالا رفته است.   به گزارش تابا، افشین حیدری […]

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان با بیان این‌که از کل مدال‌های کسب شده توسط کاروان پاراآسیایی ایران، ۱۵ درصد آن متعلق به خوزستان است، گفت: این مهم افتخار خیلی بزرگی است و ما باید برنامه‌های خود را متفاوت‌تر از گذشته در نظر بگیریم زیرا سطح توقعات بالا رفته است.

 

به گزارش تابا، افشین حیدری در مراسم استقبال از ورزشکاران خوزستانی شرکت‌کننده در بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا، اظهارکرد: خوزستان ظرفیت و استعدادهای بسیار زیادی دارد و این‌که از کل مدال‌های کسب شده توسط کاروان پاراآسیایی ایران، ۱۵ درصد آن متعلق به خوزستان است، نشان از افتخار خیلی بزرگی است.

 

وی با بیان این‌که ورزشکاران خوزستانی در پاراآسیایی جاکارتا مدال‌های خوشرنگی را به ارمغان آوردند و باعث افتخار ما شدند، ادامه داد: باید به ورزشکاران خوزستان خداقوت گفت و ان‌شاءالله با برنامه‌ریزی خوبی که برای هیات‌های ورزش‌های جانبازان و معلولان و کم‌بینایان و نابینایان خوزستان داریم، امیدواریم در پاراالمپیک ۲۰۲۰ سهمیه خوبی داشته باشیم.

 

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت: مطمئنم خوزستان آنقدر ظرفیت دارد که می‌توانیم حتی برای المپیک ۲۰۲۰ توکیو و المپیک ۲۰۲۲ جوانان برنامه‌ریزی کنیم تا سهمیه‌های خوبی را در رشته‌های مختلف به دست بیاوریم.

 

وی خاطرنشان‌کرد: اداره‌کل ورزش و جوانان خوزستان نیز برای اولین بار است که در دو سال متوالی عنوان اول را در بین ادارات کل ورزش و جوانان کشور به دست می‌آورد و طبیعتا کارهای بسیاری در زمینه‌های مختلف از جمله زیرساختی صورت گرفته است. با توجه به مدال‌های خوشرنگی که این عزیزان در جاکارتا به دست آوردند، اداره کل ورزش و جوانان خوزستان نیز باید برنامه‌های خود را متفاوت‌تر از گذشته بچیند زیرا سطح توقعات بالا رفته است و در وزارت ورزش و جوانان نیز نگاه به ورزش خوزستان بسیار متفاوت است.

 

حیدری افزود: خوزستان چهار تیم در لیگ برتر فوتبال دارد، ضمن این‌که در هیات‌های ورزشی استان این استعداد وجود دارد که بتوانیم کارهای بزرگی را در خوزستان رقم بزنیم.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا مراسم تجلیل از این ورزشکاران برگزار خواهد شد؟ گفت: بله، مراسم تجلیل از ورزشکاران مدال‌آور خوزستانی در میادین مختلف که هر ساله برگزار می‌‌شود، جای خود را دارد و و مراسمی ویژه بازی‌های آسیایی جاکارتا نیز برگزار خواهیم کرد که استاندار نیز حضور خواهد داشت.

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=48022

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.