مسئولان تلاش کنند چالش های استانی به ملی تبدیل نشود
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
0

مسئولان تلاش کنند چالش های استانی به ملی تبدیل نشود

  • کد خبر : 53340
  • 29 آذر 1397 - 12:40
مسئولان تلاش کنند چالش های استانی به ملی تبدیل نشود

دبیر شورای عالی امنیت ملی با تفکیک چالش های کشور به سه بخش فراملی، ملی و استانی تصریح کرد: مسئولان استان باید تلاش کنند چالش های استانی به چالش های ملی تبدیل نشود.   به گزارش تابا؛به نقل از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی دریابان علی شمخانی عصر چهارشنبه در جلسه شورای اداری خوزستان در […]

دبیر شورای عالی امنیت ملی با تفکیک چالش های کشور به سه بخش فراملی، ملی و استانی تصریح کرد: مسئولان استان باید تلاش کنند چالش های استانی به چالش های ملی تبدیل نشود.

 

به گزارش تابا؛به نقل از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی دریابان علی شمخانی عصر چهارشنبه در جلسه شورای اداری خوزستان در سالن شهید هاشمی استانداری، در سخنانی بر ضرورت بسیج امکانات استان برای رفع چالش های موجود تاکید کرد و افزود: باید با تفکیک صحیح چالش ها و تمرکز ظرفیتها و بهره گیری هوشمندانه ازظرفیتهای ملی و استانی برای کاهش نارساییهای موجود و از میان بردن مشکلات قابل حل، با شهامت و روحیه جهادی تلاش کرد.

 

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به موقعیت ژئوپلتیک، ژئواکونومیک و ژئو استراتژیک استان خوزستان گفت: خداوند نعمت را بر این استان و ایران تمام کرده و همه ما باید مسئولانه با مدیریت هوشمندانه این نعمت های خدادادی را در مسیر اعتلا و توسعه همه جانبه استان و کشور فعال کنیم و اگر چنین نکنیم به خودمان و نسل های آینده جفا کرده ایم.

 

دریابان شمخانی با بیان اینکه مردم خوزستان بی نظیرند و برای دفاع از کشور بیش از ۲۳ هزار شهید تقدیم کرده اند گفت: مقاومت ۳۳ روزه مردم خرمشهر و یک سال ایستادگی کم نظیر مردم آبادان در محاصره و دیگر حماسه های بزرگ، گواه صادقی است که این مردم با سربلندی و افتخار امتحان خود را پس داده اند.

 

وی خاطر نشان ساخت: دشمن با تمرکز بر نقاط ضعف ما بحران آفرینی وسپس موج سواری می کند، هر جا ما ضربه خوردیم از قوت دشمن نبود بلکه از غفلت و ضعف ما و بی عملی ما بود.

 

شمخانی گفت: اگر ما با تلاش مستمر و مدیریت هوشمندانه نقاط ضعف و آسیب پذیرمان را بویژه در حوزه های اقتصادی ترمیم کرده و آنها را از بین ببریم دشمن خلع سلاح خواهد شد.

 

دریابان شمخانی با اشاره به تمرکز دشمن بر استفاده از چالشهای اقتصادی گفت: رزمندگان خط مقدم این جنگ اقتصادی مسئولان و فعالان حوزه اقتصادی هستند که باید همانند رزمندگان دوران جنگ تحمیلی با همه وجود و با پای کار اوردن سرمایه های خود در صحنه حاضر باشند و مجاهدت کنند.

 

وی اظهار امیداوری کرد با همت و حمیّت و مدیریت صحیح همه مسئولان استان آلام و مشکلات خوزستان به کمترین حد ممکن تقلیل یابد و پیشرفت را در همه حوزه ها بیش از گذشته شاهد باشیم.

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=53340

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.