ملی پوشان ایران با تساوی بدون گل مقابل عراق بهعنوان صدرنشین گروه D به مرحله یک هشتم نهایی جام ملتها صعود کردند.
به گزارش تابا؛ تیم ملی فوتبال ایران بعد از شروع مقتدرانهای که با برتری ۵ بر صفر برابر یمن در جام ملتهای آسیا داشت، در دیدار اخیرش هم ویتنام را با نمایشی سراسر هجومی و نتیجه ۲ بر صفر شکست داد تا خود را بهعنوان یکی از مدعیان اصلی قهرمانی این رقابتها معرفی کند ولی آنها در مسابقه امشب برابر عراق، نمایشی متفاوت از دو بازی گذشته خود ارائه کردند و در حالی که حملات خطرناک زیادی روی دروازه حریف نداشتند، توانستند برای سومین بازی متوالی کلینشیت کنند و با کسب تساوی و تفاضل گل بهتر نسبت به عراق، با ۷ امتیاز صدرنشین دور گروهی شوند.
تیم ملی عراق با وجود حملاتی که در دقایق پایانی داشت، نتوانست تیم ملی ایران را در دیداری پُر برخورد که مثل جدال چهار سال قبل داوری جنجالی و بحث برانیگزی هم داشت، شکست دهد تا به دلیل تفاضل گل کمتر نسبت به شاگردان کیروش، در رده دوم گروه D بایستند.
در دیگر مسابقه این گروه نیز، تیم ملی ویتنام موفق به برتری ۲ بر صفر برابر یمن شد تا در سومین دیدارش در جام ملتهای آسیا صاحب ۳ امتیاز شود.
خلاصه بازی ویتنام ۲ – یمن ۰
جام ملتهای آسیا – امارات ۲۰۱۹ ؛ گروه D
چهارشنبه: ۹۷/۱۰/۲۶ ؛ ساعت ۱۹:۳۰
استادیوم: آل مکتوم- دبی
داور: روشن ایرماتوف(ازبکستان)؛ کمکها: عبدوخامیدولو رسولوف و سایدوف؛ داور چهارم: سرگی گریشنکو(قزاقستان)؛ کمک داوران پشت دروازه: والنتین کووالنکو(ازبکستان) و تانتاشف ایلگیز.
تیم ملی ایران
علیرضا بیرانوند
محمدحسین کنعانیزادگان
سید مجید حسینی
وریا غفوری
میلاد محمدی
روزبه چشمی(۸۰ – اشکان دژاگه)
امید ابراهیمی
علیرضا جهانبخش(۶۳- مهدی طارمی)
وحید امیری
سامان قدوس(۷۵- مهدی ترابی)
سردار آزمون
سرمربی: کارلوس کیروش
تیم ملی عراق
جلال حسن جاسم
احمد ابراهیم خلف
علی فائز عطیه
علاء علی مهاوی
علی عدنان کاظم
امجد عطوان کاظم
صفاء هادی عبدالله
همام طارق فرج
احمد یاسین غنی(۴۶- بشار رسن بنیان)
حسین علی السعیدی(۷۷- محمد داوود)
مهند علی کاظم(۷۱- علاء عباس)
سرمربی: سرکو کاتانچ
بهترین بازیکن
همام طارق با جنگندگی بالا، برتری در بیشتر نبردهای تن به تن با ملی پوشان ایران و جدال روی توپهای هوایی، بارها مانع از ایجاد حملات شاگردان کیروش شد و در انتقال توپ از عقب زمین به خط حمله و پاسهای دقیق خود نقش کلیدی در جریان تساوی عراق داشت و میتوان او را در کنار علی عدنان، مدافع چپ عراق بهعنوان بهترین بازیکنان زمین دانست.
علی عدنان نیز بارها مانع از نفوذ علیرضا جهانبخش و وریا غفوری از جناح راست شد و با نمایش خوبی که در خط دفاعی عراق داشت، دو بار هم با تکلهای به موقع خود مانع از گلزنی ملی پوشان ایران شد./ورزش۳