مدیران دستگاه‌های اجرایی حق خروج از خوزستان را ندارند
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 24 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 16 September - 2025
2

مدیران دستگاه‌های اجرایی حق خروج از خوزستان را ندارند

  • کد خبر : 56033
  • 07 بهمن 1397 - 15:25
مدیران دستگاه‌های اجرایی حق خروج از خوزستان را ندارند

استاندار خوزستان با اشاره به پیش‌بینی هواشناسی در خصوص بارش‌های سنگین، گفت: تا اطلاع ثانوی مدیران دستگاه‌های اجرایی حق خروج از خوزستان را ندارند و همه مأموریت‌هایشان لغو است.   به گزارش تابا؛ غلامرضا شریعتی در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران که امروز (۷ بهمن‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به […]

استاندار خوزستان با اشاره به پیش‌بینی هواشناسی در خصوص بارش‌های سنگین، گفت: تا اطلاع ثانوی مدیران دستگاه‌های اجرایی حق خروج از خوزستان را ندارند و همه مأموریت‌هایشان لغو است.

 

به گزارش تابا؛ غلامرضا شریعتی در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران که امروز (۷ بهمن‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی بارش‌های قابل ملاحظه در چند روز آینده در بالادست و پایین‌دست سدها، ممکن است جاری شدن روان‌آب و سیلاب موجب مشکلاتی شود که در این راستا جلسات منطقه‌ای در شاوور شوش و شعیبیه شوشتر برگزار شد. همچنین از تالاب بامدژ و مناطق مختلف بازدید و اقدامات لازم انجام شد.

 

وی افزود: برای مدیریت مساله، آخرین هماهنگی‌ها انجام و مقرر شد که تا اطلاع ثانوی همه مدیران دستگاه‌های اجرایی حق خروج از خوزستان را ندارند و همه مأموریت‌هایشان لغو است. همچنین دستگاه‌های اجرایی باید کشیک داشته باشند و فرمانداران نیز در هیچ جلسه‌ای در اهواز شرکت نکنند. ستاد مدیریت بحران شهرستان‌ها نیز امروز تشکیل و امکانات مورد نیاز تأمین شود.

 

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود آب زیادی پشت سد کرخه بیاید و مجبور شویم میزان خروجی از کرخه را افزایش دهیم که در این جهت باید ظرفیت پذیرش آب تالاب هورالعظیم بیشتر شود.

 

استاندار خوزستان گفت: از مخزن شماره ۴ و ۵ تالاب هورالعظیم استفاده زیادی نمی‌شود و اکنون اعلام شده این مخازن به صورت موقت باز شوند تا به ظرفیت تالاب افزوده شود. همچنین ورودی مخزن شماره ۳ و ۲ باید اصلاح شود تا ظرفیت بیشتری به تالاب افزوده شود و خروجی از سد کرخه را کنترل کنیم.

 

شریعتی گفت: میزان خروجی آب از سد دز نیز مدیریت شده است و دستور داده شده که امکانات لازم تأمین شود. همچنین جهاد نصر باید فیوز پلاک آب نهر بحره را باز کند.

 

شریعتی تصریح کرد: همچنین مقرر شد آب شرب روستاییان روستاهایی که در معرض سیل قرار دارند، تأمین شود.

 

وی با بیان اینکه به عشایر در معرض خطر جهت جابه‌جایی تذکر داده شده و در صورت لزوم جابه‌جا می‌شوند، گفت: همچنین مقرر شد معاونین مدیران‌کل دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران با اختیار تام از هم‌اکنون در سالن مانیتورینگ مدیریت بحران خوزستان حضور داشته باشند تا مانند ماه‌های گذشته بارندگی‌ها کنترل شوند و کمترین آسیب را داشته باشیم.

 

استاندار خوزستان بیان کرد: سطح آب زیرزمینی در روستای چم‌کنار در شوشتر بالا آمده و منازل مردم زیر آب رفته است. اهالی این روستا اسکان اضطراری یافته‌اند و باید امکانات لازم برای آنها فراهم شود. همچنین باید امکانات لازم باید برای بخش مرکزی اهواز فراهم شود.

 

شریعتی تصریح کرد: باید از قبل پیش‌بینی می‌شد که با این آورد آب، رودخانه چه میزان ظرفیت دارد و راهکار چیست. عنوان می‌شود در گذشته تالاب بامدژ، سیلاب شاوور و دز را مدیریت می‌کرد بنابراین این تالاب باید زودتر آماده‌سازی شود. نباید مسائل زیست محیطی در منطقه ایجاد شود یا کار نادرست بعضی‌ها به کشت کشاورزان آسیب وارد کند.

 

شریعتی گفت: اگر وظایف در وقت مقرر انجام نشود موجب بی‌تدبیری می‌شود. نمی‌شود دستگاه‌ها اجرایی عقب‌تر از دستگاه‌های حاکمیتی باشند.

 

استاندار خوزستان بیان کرد: اگر دستگاهی همه وظایفش را انجام داده است اما یکی از تعهدات را انجام نداده است، بابت همان وظیفه نیز باید پاسخگو باشد. بنابراین اگر انتقاد می‌شود به معنی این است که همه تعهدات را نسبت به وظایف‌شان انجام نداده‌اند.

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=56033

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.