ملت ایران یک ملت آماده و هوشیار است و به CFT، FATF و پالرمو امید نبسته است
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 24 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 16 September - 2025
0

ملت ایران یک ملت آماده و هوشیار است و به CFT، FATF و پالرمو امید نبسته است

  • کد خبر : 56397
  • 13 بهمن 1397 - 8:45
ملت ایران یک ملت آماده و هوشیار است و به CFT، FATF و پالرمو امید نبسته است

امام جمعه موقت اهواز با اشاره به سیلاب خوزستان گفت: این سیل همه مردم ایران و خوزستان را نگران کرد. همه باید کنار این مردم سیل‌زده باشند تا مشکلاتشان به سرعت حل شود.   به گزارش تابا، حجت‌الاسلام والمسلمین میراحمدرضا حاجتی در خطبه های نماز جمعه در مصلی اهواز اظهار کرد: شب و روز جمعه، […]

امام جمعه موقت اهواز با اشاره به سیلاب خوزستان گفت: این سیل همه مردم ایران و خوزستان را نگران کرد. همه باید کنار این مردم سیل‌زده باشند تا مشکلاتشان به سرعت حل شود.

 

به گزارش تابا، حجت‌الاسلام والمسلمین میراحمدرضا حاجتی در خطبه های نماز جمعه در مصلی اهواز اظهار کرد: شب و روز جمعه، ساعت‌های مقدسی هستند و برترین اعمال در این روز صلوات بر حضرت محمد و آل محمد (ص) است و از این رو مردم نباید در این روز از این ذکر غافل بمانند.

 

وی افزود: این ذکر شکست شکن است و امید و نشاط را برای مردم به بار می آورد. وقتی مردم این ذکر را به زبان می‌آورند، خداوند درهای نیکبختی را به روی آن ها باز می‌کند.

 

امام جمعه موقت اهواز با دعوت مردم به رعایت تقوا تصریح کرد: تقوا، خداترسی است و برای رسیدن به با تقوا بودن، نیازمند یک نقشه راه هستیم.

 

حاجتی ادامه داد: نقشه راه متقین که قرآن آن را بیان می‌کند، نقشه‌ای است که اگر کسی بر اساس آن حرکت کند، خواه یا ناخواه منجر به قیام و انقلاب می‌شود.

 

وی با بیان اینکه برای دستیابی به نقشه راه متقی بودن باید به قرآن مراجعه کرد، تصریح کرد: خداوند نقشه راه متقین را در قرآن کریم ترسیم کرده است.

 

امام جمعه موقت اهواز با اشاره به سیلاب خوزستان عنوان کرد: این سیل همه مردم ایران و خوزستان را نگران کرد. همه باید کنار این مردم سیل زده باشند تا مشکلاتشان به سرعت حل شود.

 

وی ادامه داد: از مسولان درخواست دارم تا به مطالبات کارگران مترو اهتمام ورزیده شود و نسبت به حل مشکلات آن‌ها اقدام شود زیرا نگرانی‌هایی در این زمینه وجود دارد.

 

حاجتی با بیان اینکه نقشه های نابودی انقلاب پیش از انقلاب طراحی شده بود، تصریح کرد: انقلاب اسلامی در پیدایش، استمرار و نتیجه یک انقلاب بی نظیر بود زیرا دین در این انقلاب عامل حرکت بود.

 

وی با اشاره به چالش ث‌های داخلی و خارجی کشور اظهار کرد: برخی ها به دنبال سازش با آمریکا هستند اما این کشور در حال افول است و مقام معظم رهبری نیز بر این موضوع تاکید کرده است.

 

امام جمعه موقت اهواز گفت: ملت ایران یک ملت آماده و هوشیار است و به CFT، FATF و پالرمو امید نبسته است و فقط به خدا، امامان و ۱۴ معصوم توکل و توسل می کند.

 

حاجتی ادامه داد: امروز ایران اسلامی است که می‌درخشد و مردم آن نیز سختی‌ها را تحمل می‌کنند زیرا در راه متقین هستند و بر آن اساس باید صبور باشند.

 

وی خاطرنشان کرد: امروز علی رغم همه دشمنی ها و سو ءمدیریت‌ها و بی وفایی‌ها، این ملت ایران است که در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی در صحنه است.

 

حاجتی خاطرنشان کرد: عده‌ای تهدید می کنند که اگر ملت ایران با ما سازش نکند، ملت ایران گرسنه می ماند، گفت: جواب ملت ایران به آمریکا آن است که ما در مقابل شما خواهیم ایستاد و یک صدا خواهیم گفت مرگ بر آمریکا.

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=56397

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.