در سیل خوزستان شیوع بیماری واگیردار رخ نداد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 26 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Thursday - 18 September - 2025
1

در سیل خوزستان شیوع بیماری واگیردار رخ نداد

  • کد خبر : 61991
  • 10 اردیبهشت 1398 - 9:07
در سیل خوزستان شیوع بیماری واگیردار رخ نداد

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: در پی وقوع سیل در خوزستان، در حوزه بهداشت و درمان اقدامات خوبی انجام شد و تنها مواردی از بیماری رخ داد و شیوع بیماری واگیردار در خوزستان نداشتیم.   به گزارش تابا؛علی‌حسین حسین‌زاده در جلسه کارگروه بهداشت ستاد بحران که امروز (۹ اردیبهشت‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، […]

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: در پی وقوع سیل در خوزستان، در حوزه بهداشت و درمان اقدامات خوبی انجام شد و تنها مواردی از بیماری رخ داد و شیوع بیماری واگیردار در خوزستان نداشتیم.

 

به گزارش تابا؛علی‌حسین حسین‌زاده در جلسه کارگروه بهداشت ستاد بحران که امروز (۹ اردیبهشت‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به مسائلی که سیل در خوزستان به وجود آورد و تلاش‌های انجام شده مخصوصا توسط مردم، زبان از گفتن این تلاش‌ها قاصر است.

 

وی تصریح کرد: با وجود اقدامات میدانی که انجام شد، کمبودهای فراوانی وجود داشت که از همین جا از مردم خوزستان پوزش می‌طلبم.

 

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان بیان کرد: با توجه به حجم سیل و مدت استمرار آن، یکی از مواردی که از ابتدا بر روی آن حساس بودیم، این بود که تلفات جانی به حداقل برسد. خوشبختانه در خوزستان تلفات جانی بر اثر سیل نداشتیم.

 

حسین‌زاده گفت: همچنین در این شرایط به طور مستمر مشکل زیرساختی مانند قطعی آب، برق و اینترنت نداشته‌ایم که همه این موارد نشان از اقدامات انجام شده دارد. همچنین در پی وقوع سیل در خوزستان، در حوزه بهداشت و درمان اقدامات خوبی انجام شد و تنها مواردی از بیماری رخ داد و شیوع بیماری واگیردار در خوزستان نداشتیم.

 

وی تصریح کرد: با این میزان سیلاب در خوزستان، هیچ شهری از استان خوزستان دچار آبگرفتگی نشده است. حضور شبانه‌روزی و مقاومت مردم در کنار مسئولین این حماسه را آفرید که یادآور هشت سال دفاع مقدس است.

 

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان خواستار شد: با توجه به اینکه اکثر آسیب‌دیدگان سیل کشاورز بودند و زمین‌های کشاورزی این افراد در مقطع برداشت بود که دجار سیل شد، این کشاورزان از نظر مالی دچار مشکل شدند، از هیات دولت می‌خواهیم حتما به سرعت خسارت کشاورزان پرداخت شود تا پیامدهای دیگری که مطمئنا وجود دارند، مدیریت شوند.

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=61991

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.